Fundatia Tiriac organizeaza sambata, 29 februarie, selectia pentru cursurile gratuite de initiere in patinaj. Evenimentul desfasurat la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena are scopul de a identifica copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani cu inclinatii si interes pentru practicarea patinajului. Micutii declarati admisi vor frecventa gratuit, de cinci ori pe saptamana, cursurile de initiere in acest sport, iar ulterior, cei mai buni dintre acestia vor fi incadrati in echipele de hochei infiintate de Fundatia Tiriac.
Inscrierile la selectie se realizeaza prin intermediul e-mailului la adresa selectiepatinaj@fundatiaiontiriac.ro sau telefonic la numarul 0786 911 111, pana vineri, 28 februarie, in limita celor 100 de locuri disponibile.
Evenimentul va incepe la ora 11:00 si va fi impartit in doua sesiuni, in functie de varsta participantilor inscrisi. Prin urmare, copiii intre 3 si 5 ani vor intra pe gheata la ora 11:00, iar procesul de selectie pentru cei cu varste cuprinse intre 5 si 7 ani se va desfasura incepand cu ora 12:00.
Patinaj Artistic
Cătălina Stănescu, o nouă performanță la patinaj artistic, în cadrul European Criterium
20/11/2022 LA 14:08
Intregul eveniment va fi evaluat de antrenorii patinoarului, recunoscuti pentru performantele obtinute in hochei: Danut Gigi Popovici, Ion Dimache si George Justinian, impreuna cu Eduard Pana, Directorul Sportiv al Patinoarului Tiriac – Telekom Arena.
Juniorii admisi in cadrul cursurilor gratuite de initiere in patinaj vor incepe pregatirile in data de 2 martie. Lectiile se vor desfasura de luni pana vineri, in intervalele orare 13:00 – 14:00, respectiv 14:00 – 15:00. Ulterior, copiii vor avea sansa sa fie inclusi in programul de pregatire sportiva a echipelor de hochei sustinute de Fundatia Tiriac, cu ajutorul sponsorilor.
Telekom Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.
Patinaj Artistic
Shoma Uno, campionul mondial, a câștigat NHK Trophy, cu o prestație fantastică: 4 cvadruple
19/11/2022 LA 12:57
Patinaj Artistic
Artă pe gheață! Perechea Guignard-Fabbri a câștigat proba de dans la Grand Prix-ul de la Sheffield
13/11/2022 LA 16:13