Patinatoarea de viteză a Coronei Braşov, Mihaela Hogaş, a câştigat duminică medalia de aur în finala de 500 m de la Cupa Mondială de Neoseniori de la Minsk. În cadrul aceluiași eveniment, Mihaela Hogaş a fost premiată şi pentru locul 1 şi în clasamentul general după toate Cupele Mondiale din acest sezon. Sâmbătă, Mihaela Hogaş a câştigat medalia de argint şi în cursa de 1000m.
Sportiva antrenată de Bogdan Stănescu a terminat cursa de 500 metri de la Minsk pe prima poziţie, urmată de italianca Linda Rossi şi Ekaterina Sloeva din Belarus. În clasamentul general, Mihaela Hogaş este tot pe prima poziţie, urmată de Lea – Sophie Scholz (Germania) şi Xue Lin (China).

Mihaela Hogaș, despre cum visul i-a devenit realitate

Beijing 2022
Beijing 2022 | Gest impresionant al unei patinatoare din America! I-a cedat locul la JO unei colege
11/01/2022 LA 14:11
Potrivit newsbv.ro, Mihaela a declarat după victoria de la Minsk că visul ei a prins contur: “Mi-am dorit foarte tare să aud imnul României, să am aurul la gât şi să trăiesc real ceea ce era doar un vis. Sunt fericită şi simt cu adevărat că munca de până acum a meritat cu prisosinţă. Mulţumesc celor care au crezut în mine, care investesc în sport şi implicit şi în secţia de patinaj de la Corona. Această medalie se datorează multor oameni şi sunt extrem de fericită că astăzi le-am adus în special lor o mare bucurie. Faptul că sunt pe locul 1 şi în clasamentul general îmi dublează emoţiile şi sincer, cred că nici nu realizez acum, deşi am cupa în mână şi medalia la gât…”, a spus Mihaela.
https://i.eurosport.com/2020/02/17/2776601.jpg
Antrenorul ei, Bogdan Stănescu, a fost la fel de încântat de performanța elevei lui: “Sunt fericit şi emoţionat. Simţim cu adevărat că merită toate eforturile noastre, că merită lunile state departe de casă, ca să ne putem antrena în condiţii bune pe piste de nivel european, iar pentru asta chiar vreau să mulţumesc Municipalităţii şi clubului Corona care a susţinut mereu cantonamentele noastre şi participarea în concursuri importante din toată lumea. Toate acestea ne-au adus unde suntem astăzi, şi anume la o Cupă Mondială, cu o sportivă a Coronei cu aurul la gât. De asemenea, faptul că Mihaela Hogaş este pe locul 1 şi în clasamentul general, în faţa sportivelor din Germania şi China, este o performanţă foarte mare şi sperăm din suflet ca Mihaela să fie sănătoasă pentru că ne dorim să rămânem în top şi de ce nu, să urcăm acolo şi cu alţi patinatori ai Coronei”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Beijing 2022
Cel mai bun patinator de viteză din istorie nu a obținut încă biletul pentru JO de la Beijing
27/12/2021 LA 11:50
Beijing 2022
Beijing 2022: Sven Kramer intră pe culoarul greșit și pierde medalia de aur la Vancouver
16/11/2021 LA 18:44