Sportul românesc a fost zguduit în weekend de decesul poloistului Andrei Drăghici, în timpul derby-ului Rapid – Dinamo, meci de campionat. Această moarte fulgerătoare a ridicat și semne de întrebare.
Medicii legiști au stabilit cauza morții, iar rezultatele necropsiei au indicat faptul că sportivul în vârstă de 23 de ani suferea de o boală cardiacă congenitală numită defect septal atrial, după cum au susținut surse judiciare pentru Gândul.
Ulterior, legiștii urmează să realizeze examenul toxicologic pentru a fi prelevate mostre din fiecare organ în parte. În urma acestei proceduri se va stabili dacă tânărul consumase vreo substanță, a mai susținut sursa citată.
Polo pe Apă
Steaua și-a adjudecat Cupa României la polo masculin! A învins-o pe Dinamo în finală
16/04/2022 LA 11:51
Aceste defecte sunt înnăscute și multă vreme pacientul nu prezintă simptome.

Andrei Drăghici s-a oprit astăzi pentru ultima dată la Dinamo

Andrei Drăghici va fi înmormântat miercuri, la Oradea. Poloistul s-a oprit astăzi pentru ultima dată la Dinamo, clubul care i-a fost a doua casă în ultimii ani.
"A fost un popas discret, pe drumul spre Oradea, decis de părinții săi atât de încercați.
În jurul mașinii funerare ne-am adunat cu toții, colegi, prieteni și angajați ai Clubului Sportiv Dinamo pentru a-i aduce un ultim omagiu. L-am plâns, l-am aplaudat și i-am promis cu toții că nu-l vom uita niciodată.
Sâmbătă, după tragicul eveniment, băieții din echipa noastră de polo au făcut noapte albă. Dimineață, la prima oră, când au intrat în bazinul Dinamo, au găsit un porumbel brăzdând aerul în toate direcțiile. Nimeni nu a știut cum a ajuns acolo, mai ales că nu s-a mai întâmplat și altă dată, dar i-au urmărit zborul cu speranța regăsirii.
Miercuri vom fi la Oradea, pentru un ultim drum alături de colegul, prietenul, copilul nostru de 23 de ani", a fost mesajul clubului Dinamo pe pagina oficială de Facebook.
Polo pe Apă
Propunere emoționantă a FR de Polo! Bazinul de la Dinamo i-ar putea purta numele lui Andrei Drăghici
29/03/2022 LA 05:18
Polo pe Apă
Șocant! Poloistul Andrei Drăghici a murit în timpul derby-ului Rapid -Dinamo
26/03/2022 LA 14:16