Doliu în sportul românesc, după ce Andrei Drăghici, poloistul lui Dinamo, în vârstă de 23 de ani, a murit în timpul partidei cu Rapid.
În a patra repriză a partidei din Bazinul Giulești, tânărului i s-a făcut rău și a ieșit în afara bazinului. Inițial, el rămăsese în treimea adversarei, deși Rapid recuperase mingea și plecase pe atac.
Sesizând poziția nefirească din teren, Silviu Ceobanu, tehnicianul Rapidului, l-a întrebat pe jucător dacă mizează că ai săi coechipieri vor recupera repede, astfel încât să îi paseze și să înscrie, anunță Digi Sport.
Polo
Președintele FR polo, dărâmat de durere, după decesul lui Andrei Drăghici, în Rapid - Dinamo
26/03/2022 LA 14:52
"Nu, îmi este rău", a răspuns Drăghici, conform sursei citate, pentru ca apoi să reușească să își adune forțele și să ajungă la marginea bazinului.

Medicii s-au luptat timp de o oră să îl salveze pe Drăghici

Imediat, medicii au intervenit și timp de o oră au încercat să îi acorde primul ajutor, în speranța că Drăghici va fi readus la viață. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar.
Trupul neînsuflețit al lui Drăghici a fost dus la Institutul de Medicină Legală, unde se vor face o serie de teste pentru a stabili cauza decesului. Dinamo susține că jucătorul era la zi cu toate analizele și că toate testele efectuate au arătat că acesta era complet sănătos. S-a vehiculat și varianta că, în timpul meciului, acesta s-ar fi putut lovi puternic, dar totul e la nivelul de zvon, fără vreo confirmare din partea medicilor.
"Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul.
Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare. Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!", a anunțat clubul Dinamo.
Polo
Jocurile Olimpice: Serbia a câștigat aurul olimpic la polo masculin
08/08/2021 LA 08:43
Polo
Jocurile Olimpice, polo: Ungaria cucerește medalia de bronz după 9-5 cu Spania
08/08/2021 LA 05:57