Preşedintele Federaţiei Române de Polo (FRP), Alexandru Matei, a declarat, vineri, pentru Agerpres, că a discutat în urmă cu câteva zile cu preşedintele CS Rapid Bucureşti, Bogdan Vasiliu, care i-a confirmat că există intenţia de a desfiinţa echipa masculină de polo pe apă a clubului.
"Sunt absolut şocat de această veste. Zvonurile au început acum câteva zile. Am avut o discuţie cu preşedintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, care mi-a confirmat că se intenţionează desfiinţarea secţiei de polo masculin. Mai departe... de ce, care sunt motivele, nu ştiu... nu am intrat în detalii pentru că e problema lor. Eu i-am spus şi lui personal că noi, ca federaţie, suntem alături de ei şi suntem gata să face orice demers au nevoie ca să continue. Eu în ultimul an ca jucător am evoluat la Rapid, în sezonul 2020-2021... atunci Rapid a intrat în semifinalele Campionatului Naţional după ani de zile. Dar nu contează că am jucat la Rapid, e o mare dezamăgire oricum să se desfiinţeze echipa", a afirmat Matei.

Comunicatul emis de CS Rapid în urma zvonurilor privind deființarea echipei de polo

Polo
Steaua, în corzi! După ce l-a pierdut pe David Popovici, 5 poloiști din Ghencea ajung la rivală
27/07/2022 LA 08:36
CS Rapid a emis un comunicat în care aduce precizări legate de informațiile apărute în presă: "Echipa de polo masculin seniori nu s-a desființat, în momentul de față se desfăsoară o analiză detaliată a fiecărei secții sportive în parte. Începând din acest sezon va exista o atenție deosebită către aducerea copiilor către Rapid, dezvoltarea academiilor pentru mai multe discipline (handbal, volei, baschet, polo) fiind prioritară.
Promitem tuturor suporterilor rapidiști că vom face tot posibilul ca numele RAPID să fie prezent în toată Europa în următorii ani, reluând performanțele existente pe plan internațional acum mai bine de 20 de ani", se arată în comunicatul CS Rapid.
Polo
Antrenorul lui Rapid a fost ultimul care a vorbit cu Andrei Drăghici, poloistul lui Dinamo
26/03/2022 LA 15:35
Polo
Președintele FR polo, dărâmat de durere, după decesul lui Andrei Drăghici, în Rapid - Dinamo
26/03/2022 LA 14:52