Articol scris de Dani Morar
Mari rivale în campionatul național de polo masculin, CSA Steaua și CSM Oradea, sunt protagonistele unei situații neașteptate. Campionă națională în ultimele 6 sezoane, în detrimentul orădenilor, Steaua a pierdut 5 jucători, toți semnând cu marea rivală.
Marius Țic, Mihnea Gheorghe, Vlad Dragomirescu, Levente Vancsik și Tiberiu Negrean au ales să urmeze exemplul David Popovici și au plecat de la clubul roș-albastru. Situația înotătorului nu este singulară, dar a devenit atât de cunoscută grație notorietății tânărului campion mondial.
Polo
CS Rapid a emis un comunicat după ce s-a spus că echipa de polo se desființează! Precizările făcute
24/06/2022 LA 18:57

Boldor a plecat de la Steaua la Dinamo

În afară de David Popovici, Steaua București a mai pierdut și alți sportivi importanți, după cum relatează și ProSport. Rugbistul Tudor Boldor, plecat la Dinamo, poloista Xenia Bonca, fotbalistul Valentin Buhăescu sau antrenorul Eugen Ilie de la baschet sunt câteva dintre exemple.
David Popovici a ajuns la Dinamo după ce nu și-a mai prelungit înțelegerea cu Steaua, iar fanilor CSA nu le-a convenit deloc, având în vedere talentul uriaș al tânărului. David este sub contract cu alb-roșiii până în 2024, adică până după terminarea Jocurilor Olimpice de la Paris.

Steaua încearcă să își "revină din pumni", la polo

Bogdan Rath este noul antrenor al echipei masculine de polo, antrenând, în paralel, și naționala de polo din luna iunie. Cu 5 titluri naționale cucerite ca jucător la Steaua, Rath speră să facă performanță și pe banca tehnică.
"Este o mare onoare să revin la Steaua, de această dată din postura de antrenor.
Am găsit aici jucători foarte buni şi, alături de noile achiziţii, dar şi cu sprijinul tuturor oamenilor din staff-ul tehnic, sunt convins că vom face lucruri foarte bune. Steaua îşi propune mereu obiective îndrăzneţe şi vom lupta să le îndeplinim", a declarat Bogdan Rath, conform Prosport.
Polo
Antrenorul lui Rapid a fost ultimul care a vorbit cu Andrei Drăghici, poloistul lui Dinamo
26/03/2022 LA 15:35
Polo
Președintele FR polo, dărâmat de durere, după decesul lui Andrei Drăghici, în Rapid - Dinamo
26/03/2022 LA 14:52