Neînvins în competiția internă de 3 ani și jumătate, perioadă în care a câștigat toate etapele la care a ajuns la finiș, Tempestini a ajuns în Portugalia plin de optimism după ce și-a asigurat al șaselea titlu de campion în ultimii 7 ani.
Rally Serras de Fafe e Felgueiras 2021 strânge la start un total de 67 de echipaje și se va desfășura pe un total de 197 de kilometri. Runda de pe macadam programează inclusiv probe speciale care fac parte din etapa mondială de raliuri.
"Îmi place mult macadamul din Portugalia. Chiar dacă la etapa europeană sunt doar pentru a doua oară, sunt obișnuit cu rundele din Mondial, unde am participat de șase ori și de fiecare dată am ajuns cu bine la final", a spus Simone înaintea startului oficial.
Raliraid
Simone Tempestini, campion național pentru a șaptea oară în carieră. Cifrele unui an incredibil
29/10/2022 LA 16:44
În 2017, Tempestini obținea în Portugalia primul său podium la WRC2, asta după ce în 2016, an în care a ieșit campion mondial de juniori, s-a clasat pe 1 la WRC Junior.
"Atât eu, cât și Sergiu (n.r. copilotul Sergiu Itu) abia așteptăm startul", a adăugat campionul național absolut de raliuri.
De la etapa din peninsula Iberică nu vor lipsi Andreas Mikkelsen, Alexey Lukyanuk, Norbert Herczig, Dani Sordo și Yoann Bonato. Astăzi sunt programate calificările pentru stabilirea ordinii de start, iar sâmbătă dimineață va începe prima probă specială.
Raliraid
Raliul Brașovului: Simone Tempestini, lider după prima zi
29/10/2022 LA 07:09
Raliraid
Luptă finală în Campionatul Național de Raliuri. Tempestini, aproape de al șaptelea titlu
28/10/2022 LA 13:43