Neînvins în competiția internă de 3 ani și jumătate, perioadă în care a câștigat toate etapele la care a ajuns la finiș, Tempestini a ajuns în Portugalia plin de optimism după ce și-a asigurat al șaselea titlu de campion în ultimii 7 ani.
Rally Serras de Fafe e Felgueiras 2021 strânge la start un total de 67 de echipaje și se va desfășura pe un total de 197 de kilometri. Runda de pe macadam programează inclusiv probe speciale care fac parte din etapa mondială de raliuri.
"Îmi place mult macadamul din Portugalia. Chiar dacă la etapa europeană sunt doar pentru a doua oară, sunt obișnuit cu rundele din Mondial, unde am participat de șase ori și de fiecare dată am ajuns cu bine la final", a spus Simone înaintea startului oficial.
Raliraid
Spectacol la Arcul de Triumf în weekend: are loc finala Campionatului Național de Super Rally
20/10/2021 LA 13:41
În 2017, Tempestini obținea în Portugalia primul său podium la WRC2, asta după ce în 2016, an în care a ieșit campion mondial de juniori, s-a clasat pe 1 la WRC Junior.
"Atât eu, cât și Sergiu (n.r. copilotul Sergiu Itu) abia așteptăm startul", a adăugat campionul național absolut de raliuri.
De la etapa din peninsula Iberică nu vor lipsi Andreas Mikkelsen, Alexey Lukyanuk, Norbert Herczig, Dani Sordo și Yoann Bonato. Astăzi sunt programate calificările pentru stabilirea ordinii de start, iar sâmbătă dimineață va începe prima probă specială.
Raliraid
Radu Văduva, primul român campion european la drift! "Nici nu îndrăzneam să visez"
15/10/2021 LA 13:38
Raliraid
Noul campion național la drift doboară recorduri! E cel mai tânăr din istoria acestui sport
12/10/2021 LA 08:22