Simone Tempestini va concura pe un model Skoda Fabia Rally2 evo, pe care l-a folosit deja la Raliul Argeșului, unde s-a impus fără emoții. Cu Sergiu Itu în dreapta, Tempestini va avea o concurență masivă în weekend, printre rivali urmând să fie rusul Alexey Lukyanuk, norvegianul Andreas Mikkelsen și irlandezul Craig Breen.
Pilotul de la Napoca Rally Academy are deja experiență pe traseele din Polonia. Pe când raliul era etapă din mondial, Tempestini a câștigat de fiecare dată la juniori, victorii decisive pentru câștigarea titlului mondial în 2016.
"E un raliu care îmi place foarte mult. Am câștigat aici de două ori și sper să obținem și de această dată un rezultat bun chiar dacă la start sunt foarte multe nume mari", a spus Tempestini, de cinci ori campion național absolut de raliuri.
Raliraid
Mihai Leu, la un pas de al treilea titlu consecutiv de campion la viteză în coastă
18/09/2021 LA 05:53
https://i.eurosport.com/2021/06/17/3155318.jpg

"Avem speranțe mari!"

Pe locul 3 la finalul sezonului trecut în Campionatul Național de Raliuri Betano, Norbert Maior va concura pentru a doua oară în carieră într-o etapă continentală. Anul trecut, în Ungaria, sportivul în vârstă de 22 de ani a câștigat o probă specială și s-a clasat în alte 7 pe podium. La fel ca atunci, Maior, alături de sora sa Francesca în postura de copilot, va pilota în Polonia un model Peugeot 208 Rally4. Cei doi vor concura în cadrul Junior ERC.
"Macadamul este suprafața mea preferată, evident că avem speranțe mari", a afirmat Maior.
Raliul Poloniei, care a ajuns la 100 de ani de existență, fiind al doilea cel mai vechi raliu din lume, adună la start un total de 103 echipaje din 25 de țări. Cele două echipaje sunt susținute de Federația Română de Automobilism și Ministerul Tineretului și Sportului.
Raliraid
Jerome France se impune la Craiova și e matematic campion al Super Rally
13/09/2021 LA 18:06
Raliraid
Titlul de campion la super rally se decide la Craiova
10/09/2021 LA 13:27