Pe un model Skoda Fabia R5 și cu Sergiu Itu copilot, Tempestini a bifat astfel a patra victorie consecutivă în Campionatul Național de Raliuri Betano, din tot atâtea participări. Acesta a mai câștigat rundele de la Brașov, Baia Mare și Pitești.
Victoria de la Sibiu nu a fost lipsită de emoții pentru Tempestini, care a încheiat a doua probă specială având cutia de viteze blocată, iar ulterior a încheiat alte două probe cu pene de cauciuc.
La final, campionul a avut un avantaj de peste două minute în fața lui Sebastian Barbu. Podiumul a fost completat de Adrian Teslovan, care a urcat pe 3 după penalizările primite de Dan Gîrtofan și Adrian Răspopa.
Raliraid
40.000 de cai putere se dezlănțuie la Festivalul Driftului din Mureș
IERI LA 17:43
Pe lângă Tempestini, un alt pilot de la Napoca Rally Academy a încheiat în vârful clasamentului. Norbert Maior s-a clasat pe locul 4 la general și s-a impus la Două Roți Motrice și clasa RC5.
În total, 67 de echipaje au luat startul în ediția din acest an a Raliului Sibiului. Macadamul s-a dovedit din nou o provocare dificilă pentru sportivi. Un total de 24 de echipaje au fost nevoite de abandoneze.
Raliraid
Costel Cășuneanu a relansat lupta la echipe în Super Rally
14/09/2022 LA 15:24
Raliraid
Bătălia decisivă din Super Rally 2022 se dă sâmbătă la Craiova
08/09/2022 LA 05:19