Cel mai bine cotat pugilist român de la categoria super welter, Biea (93 în topul mondial) este în plină pregătire pentru a-și apăra centura intercontinentală IBA în fața mexicanului Ivan Alvarez (97 mondial).
"E pentru prima oară când am urcat într-o mașină de raliu și am avut emoții mai mari decât la un meci de box. Adrenalina de aici este incredibilă. Sunt onorat că am fost în dreapta lui și îi mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-a oferit", a spus Biea.
"Flavius are o familie frumoasă și un suport bun de acasă, într-o zi poate deveni campion mondial. E nevoie de multă răbdare și un management care să îl ajute să urce mai rapid în top", a afirmat Leu, care în 1997 devenea primul român campion mondial în boxul profesionist.
Raliraid
Bogdan Marișca începe asaltul final pentru titlul de campion de asfalt
ACUM 14 ORE

Cum l-a motivat Mihai Leu pe copilotul său

Pentru a-l motiva pe Flavius înaintea duelului său de pe 30 iulie, Leu a adus cu el la Reșița chiar centura primită după victoria cu irlandezul Michael Carruth, fost campion olimpic. Atunci, Leu și-a păstrat centura de campion mondial, însă victoria a însemnat și retragerea din box după o accidentare la umăr. Românul este printre puținii campioni mondiali care s-au retras neînvins din carieră, cu 28 de victorii din tot atâtea posibile.
Peste 70 de piloți au luat startul în cea de-a patra etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă de la Reșița. Leu este favorit să câștige la Categoria I, acolo unde a fost campion în edițiile din 2019 și 2020.
Raliraid
Mihai Leu, la un pas de al treilea titlu consecutiv de campion la viteză în coastă
18/09/2021 LA 05:53
Raliraid
Jerome France se impune la Craiova și e matematic campion al Super Rally
13/09/2021 LA 18:06