Frații Maior nu au forțat încă de la început, preferând o evoluție constantă și sigură după ce la etapele din Letonia și Italia au ieșit în decor. Aceștia au profitat de-a lungul raliului de pașii greșiți făcuți de contracandidații lor și chiar au încheiat a doua zi de concurs pe prima poziție la ERC3 Junior.
După primele 9 probe, Maior avea 7 secunde în fața lui Martin Laszlo (Ungaria) și 23,4 față de francezul Jean Baptiste Franceschi, marele favorit după abandonul lui Sami Pajari.
Echipajul legitimat la Napoca Rally Academy a pierdut poziția de lider chiar după prima buclă de duminică, însă și-a menținut strategia, care în final i-a adus un loc 2 la ERC3 Junior și poziția a treia la ERC3.
Raliraid
Mihai Leu, la un pas de al treilea titlu consecutiv de campion la viteză în coastă
18/09/2021 LA 05:53
Al doilea loc secund din acest sezon al Campionatului European de Raliuri le oferă șanse tinerilor sportivi tricolori la o clasare pe podiumul final al ERC3 Junior. Aceștia au urcat ajuns la 82 de puncte după patru etape, fiind aproape de primii doi clasați, finlandezul Sami Pajari, francezul Jean Baptiste Franceschi și germanul Loof Nick.
La finișul Barum Czech Rally au ajuns un total de 102 echipaje, iar într-un top open, frații Maior se află pe 26. Victoria în etapa continentală i-a revenit cehului Jan Kopecky, fiind urmat de norvegianul Andreas Mikkelsen și un alt ceh, Filip Mares. În total, de-a lungul celor 3 zile de concurs s-au înregistrat 34 de abandonuri.
Raliraid
Jerome France se impune la Craiova și e matematic campion al Super Rally
13/09/2021 LA 18:06
Raliraid
Titlul de campion la super rally se decide la Craiova
10/09/2021 LA 13:27