Rodrift, organizația care coordonează Campionatul Național de Drift, și-a dat mâna cu omologii din Ungaria și cu Drift Kings International Series pentru a organiza un eveniment comun imens, cu peste 100 de piloți din 114 țări. Un pilot ungar a câștigat marea finală după un battle cu germanul Max Heidrich.
România a avut un total de 28 de participanți în runda care a contat și pentru a patra din competiția internă. Cel mai bun rezultat dintre piloții legitimați RoDrift l-a avut tânăra Natalia Iocsak, care la 18 ani s-a clasat pe locul 4 în clasamentul final al Clasei Semi Pro.
Etapa a fost una absolut incredibilă, printre cei care au luat startul numărându-se nume mari precum Marco Zakouril, Pawel Trela, Norbert Zamecs, Dmitriy Illyuk sau Marcin Banowich. Cinci piloți români au reușit să se califice în battle-urile din Top 32.
Raliraid
Victorie mare pentru Bogdan Marișca la Raliul Clujului
ACUM 18 ORE
În urma etapei din Ungaria, Claudiu Adam își păstrează poziția de lider în Campionatul Național de Drift, cu 293 de puncte, fiind urmat de campionul național en-titre Ivan Ivanov, cu 230, și Sorin Ene, cu 223.
O clasare în Top 4 în etapa finală care va avea loc pe 9-10 octombrie pe circuitul Motorpark România, l-ar transforma pe Adam în cel mai tânăr campion național Pro la drift din istorie.
Raliraid
Bogdan Marișca începe asaltul final pentru titlul de campion de asfalt
24/09/2021 LA 14:56
Raliraid
Mihai Leu, la un pas de al treilea titlu consecutiv de campion la viteză în coastă
18/09/2021 LA 05:53