După ce în anii trecuți, runda finală a avut loc, în mod tradițional pe Transalpina, de data aceasta, totul se va hotărî pe circuit. Un total de 52 de concurenți se vor duela pe Motorpark din Adâncata, a anunțat RoDrift pe site-ul oficial.
Nu vor lipsi nici sportivii din afara țării, șapte bulgari și un ucrainean fiind înscriși pe lista de start a etapei a cincea din sezonul 2021. Unul dintre ei, Ivan Ivanov, campion național en-titre, chiar se va bate să își apere titlul contra lui Claudiu Adam, Sorin Ene și Rareș Gîrda.
Sâmbătă sunt programate antrenamentele libere și calificările pentru stabilirea grilelor de battle, iar ziua decisivă va începe cu antrenamente, urmate de battle-uri, de la ora 13:00, la cele două clase pentru a stabili campionii sezonului 2021, unul dintre cele mai disputate de până acum.
Raliraid
Simone Tempestini, campion național pentru a șaptea oară în carieră. Cifrele unui an incredibil
29/10/2022 LA 16:44
Accesul publicului pe circuitul MotorPark se va face pe baza certificatului verde, conform noilor prevederi ale Guvernului, iar prețul unui bilet pe zi este de 50 de lei și 75 de lei pentru un abonament în ambele zile. Biletele vor fi disponibile chiar la circuit. Etapa va putea fi urmărită și în direct pe site-ul RoDrift.
Raliraid
Raliul Brașovului: Simone Tempestini, lider după prima zi
29/10/2022 LA 07:09
Raliraid
Luptă finală în Campionatul Național de Raliuri. Tempestini, aproape de al șaptelea titlu
28/10/2022 LA 13:43