Duminică, tatăl lui Simone, Marco Tempestini, și-a sărbătorit ziua de naștere, fiind alături de campionul național în Portugalia. Tempestini senior a fost și el un mare pilot de raliuri, campion național al Italiei, dar și vicecampion în România.
Din păcate, Simone nu a reușit să îi facă un cadou mult așteptat după o eroare chiar pe ultima probă specială a raliului, în urma căreia radiatorul mașinii de concurs a cedat.
Mai erau doar 10 kilometri până la finalul raliului, iar echipajul Simone Tempestini / Sergiu Itu se afla în luptă directă pentru locul 4 la general, similar cu cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de români la Europeanul de raliuri.
Raliraid
Driftul, înaintea fotbalului la VAR! Etapa de la Târgu Mureș, analizată inclusiv pentru fani
ACUM 6 ORE
Până la abandon, echipajul de la Napoca Rally Academy a avut un ritm constant foarte bun, nefiind niciodată mai jos de Top 5 în clasamentul general. Mai mult, pe trei dintre probe au reușit să se claseze pe podium.
Campionii naționali absoluți ai României nu vor avea parte de o pauză lungă deoarece peste numai două săptămâni va avea loc Raliul Azore, a doua etapă din Campionatul European de Raliuri. Tempestini și Itu revin astfel în insula portugheză după aproape 9 ani.
Raliraid
Simone Tempestini, gata să își apere victoriile la Raliul Argeșului! Ce pilot revine în weekend
20/05/2022 LA 07:13
Raliraid
Simone Tempestini a urcat 3 locuri în clasamentul Campionatului European de Raliuri
15/05/2022 LA 13:17