Claudiu Adam (19 ani), Natalia Iocsak (19 ani), Gabi Imre jr (15 ani), Alice Ene (15 ani), Eduard Niță (20 ani) și Ștefan Zaharie (21 ani) vor fi printre cei 10 piloți care vor face demonstrații spectaculoase de drift în zona plajei Modern din Constanța, aceștia urmând să ofere și șansa pentru aproximativ 200 de persoane din public să trăiască experiența driftului dintr-o mașină de concurs.
Acestea au între 300 și 800 de cai putere, iar fanii vor afla toate secretele acestui sport, dar vor primi și lecții valoroase despre sportivitate dar mai ales despre siguranța in trafic.
Publicul va avea parte de un spectacol inedit; piloții vor urma trasee stabilite pe circuit, in care vor avea misiuni de îndeplinit cum ar fi atingerea unei bile suspendate, parcare laterală în drift, derapaje controlate între două puncte fixe sau ocolirea unor obstacole în timpul derapajului controlat. Atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 17:00 și 22:00, piloții vor fi prezenți pentru demonstrații spectaculoase.
Raliraid
Revenire surpriză pentru Mihai Leu în Campionatul Național de Viteză în Coastă
ACUM 12 ORE
La finalul ficărei zile, piloții vor reveni în paddock, acolo unde vor avea o sesiune de Întrebări și Răspunsuri, cu publicul prezent. De asemenea, va fi organizat și un concurs între spectatori cu “drift trike”, iar cei mai buni vor fi răsplătiți cu premii și medalii.
A.C.S. Romanian Drift Community a luat naștere în 2014, iar în prezent este organizatorul Campionatului Național de Drift, sub egida FRAS. Misiunea RoDrift este de a responsabiliza tinerii, de a avea o conduita exemplara in traffic, sute de tineri făcand deja pasul spre competițiile oficiale, renuntand la teribilismul din traffic.
RoDrift Games by the Sea - Sportivitate și Siguranță în Trafic este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Accesul publicului la eveniment va fi gratuit pe toată desfășurarea acestuia.
Raliraid
Simone Tempestini s-a impus în Raliul Moldovei, pentru a doua oară în carieră! Cum arată clasamentul
07/08/2022 LA 18:24
Raliraid
Simone Tempestini, lider în Raliul Moldovei după primele 7 probe! Cum arată clasamentul
06/08/2022 LA 19:13