În ambele cazuri avem câte un nou nume, însă succesul lui Claudiu Adam de la Clasa Pro la numai 18 ani și două luni este un record la nivel european.
Pe o nouă mașină de concurs, o Toyota GT86 de 900 de cai putere, Adam a încheiat runda finală pe locul 3 după ce în battle-ul din semifinale o eroare l-a făcut să piardă în fața bulgarului Ivan Ivanov, campionul en-titre, care avea să câștige etapa. Pe locul secund s-a clasat ucraineanul Dmytro Zhaivoronok.
Clasarea pe podium pe Motorpark i-a asigurat însă lui Adam locul 1 la finalul actualei stagiuni, cu un total de 379 de puncte. Pe locul 2 se află Ivan Ivanov, cu 331 de puncte, în timp ce pe 3 la general s-a clasat in extremis Cătălin Trifan, cu 243 de puncte.
Raliraid
O nouă pagină de istorie, scrisă de Bogdan Marișca! A devenit campion în al 28-lea sezon din carieră
01/11/2021 LA 15:10
La Semi Pro, victoria din ultima etapă a fost obținută tot de un bulgar, Rumen Chanliev, debutant în campionatul intern. Acesta l-a învins în battle-ul final pe Gabi Imre jr (15 ani), în timp ce în finala mică, rolurile s-au inversat, cu românul Eduard Niță învingător în fața lui Dragomir Roglinov.
Succesul din finala mică i-a asigurat lui Eduard Niță și titlul de campion al categoriei Semi Pro, cu o diferență de numai două puncte în fața lui Imre jr. Pe 3 la clasă a încheiat Natalia Iocsak, sportiv din Baia Mare în vârstă de doar 18 ani.
Un total de 52 de piloți din România, Bulgaria și Ucraina au concurat la ultima etapă a Campionatului Național de Drift organizată de RoDrift sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.
Raliraid
Începe asaltul final pentru titlul de campion al asfaltului la raliuri! Marișca, mare favorit
29/10/2021 LA 08:28
Raliraid
Spectacol la Arcul de Triumf în weekend: are loc finala Campionatului Național de Super Rally
20/10/2021 LA 13:41