În weekend, alături de copilotul său Vlad Colceriu, Șugar a terminat pe locul 9 la general și pe prima poziția detașat la cupa monomarcă dedicată modelelor Peugeot 208 R2. Acesta s-a impus în toate cele 12 probe speciale, fiind cel mai rapid dintre cei 8 concurenți înscriși în cupă.
Pe lângă rezultatele entuziasmante din acest start de sezon, povestea timișoreanului impresionează, totul începând în 2015. "Eram în vacanță la bunici la Sfântu Gheorghe și am văzut că e raliu la Sibiu. Am plecat singur și am schimbat mai multe autobuze pentru a ajunge acolo.
Am urmărit cât de multe probe am putut, am văzut și premierea. Atunci am zis că într-o zi voi ajunge și eu acolo, pe podium, din postura de concurent", a povestit Șugar.
Raliraid
Simone Tempestini, băgat în corzi în campionatul național: "E o provocare pentru mine!"
IERI LA 13:45
Și-a îndeplinit visul trei ani mai târziu la rally2, iar un an mai târziu, a avut prima etapă din carieră în competiția mare, la Raliul Argeșului, făcând echipaj cu același copilot de acum, Vlad Colceriu. Cei doi aveau să și câștige Cupa Dacia la finalul sezonului.
https://i.eurosport.com/2022/05/02/3365379.jpg
Citește și:
Pentru a-și permite să concureze, Șugar a apelat la o variantă neașteptată: "Veneam la curse cu autostopul sau aflam când trece tirul de la echipa unde eram și așa mă duceam. Era o metodă să economisesc bani să pot concura.
La întoarcere, nu mai conta. Eram prea fericit. Găseam variante. Când ești la început, trebuie să cauți toate variantele să îți poți îndeplini obiectivele. Când mă uit în urmă, sunt fericit că sunt în acest punct. Poate nici nu mă gândeam că se va întâmpla așa repede, ca visul să devină realitate.
Am făcut tot ce am putut pentru a fi în această postură. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine", a spus liderul de la 208 R2 CUP România.
https://i.eurosport.com/2022/05/02/3365378.jpg
Pentru victoria din Harghita, acesta a primit și un cec în valoare de 2.000 de euro din partea partenerilor 208 R2 CUP România, în timp ce ocupantul poziției secunde de la cupă, Csongor Szabo, a încasat 1.000, iar Radu Necula 500.
După primele două etape, Șugar e pe prima poziție la 208 R2 CUP România, fiind urmat de Szabo și Necula.
Raliraid
Driftul, înaintea fotbalului la VAR! Etapa de la Târgu Mureș, analizată inclusiv pentru fani
23/05/2022 LA 17:18
Raliraid
Simone Tempestini, gata să își apere victoriile la Raliul Argeșului! Ce pilot revine în weekend
20/05/2022 LA 07:13