La doar al treilea raliu cu noua mașină de concurs, Tempestini a avut o evoluție constantă pe macadamul din Letonia, acolo unde victoria i-a revenit rusului Nikolay Gryazin. După o primă zi în care a terminat pe 14, campionul României a forțat în ziua decisivă și a urcat patru poziții până la final.
"Rezultatul ne mulțumește doar parțial, eu și Sergiu-Sebastian Itu ne-am străduit foarte mult să fim cât mai buni, suntem nerăbdători să luăm startul la următoarea etapă. Mă bucur că am avut ocazia să reprezentăm România la acest nivel", a spus Tempestini imediat după finalul raliului.

Echipajul fraților Maior a abandonat

Raliraid
Dakar 2022 a ajuns la final! Al-Attiyah, a 4-a victorie a carierei! Gyenes, pe 40 la clasa moto
14/01/2022 LA 14:58
Cel de-al doilea echipaj tricolor prezent în Letonia, format din frații Norbert și Francesca Maior, a abandonat chiar în startul primei zile și a continuat duminică din postura de super rally. Cei doi s-au clasat într-un final pe locul 7 la ERC3 Junior, însă se menține pe podium în clasamentul general după primele două runde.
Echipajele legitimate la Napoca Rally Academy și care fac parte din lotul național de raliuri au în plan și participarea la a treia etapă din acest sezon european, care va avea loc la finalul acestei luni, la Roma. Anul trecut, la raliul din capitala Italiei, Tempestini a reușit să se claseze pe 5 la general și pe 2 la ERC1 Junior.
Raliraid
Dakar 2022 | Nasser Al-Attiyah și Sam Sunderland, lideri la "general" înaintea ultimei etape
13/01/2022 LA 18:51
Raliraid
Dakar 2022 | Stephane Peterhansel s-a impus în etapa a 10-a! Gyenes, doar al 74-lea la clasa moto
12/01/2022 LA 14:46