La doar al treilea raliu cu noua mașină de concurs, Tempestini a avut o evoluție constantă pe macadamul din Letonia, acolo unde victoria i-a revenit rusului Nikolay Gryazin. După o primă zi în care a terminat pe 14, campionul României a forțat în ziua decisivă și a urcat patru poziții până la final.
"Rezultatul ne mulțumește doar parțial, eu și Sergiu-Sebastian Itu ne-am străduit foarte mult să fim cât mai buni, suntem nerăbdători să luăm startul la următoarea etapă. Mă bucur că am avut ocazia să reprezentăm România la acest nivel", a spus Tempestini imediat după finalul raliului.

Echipajul fraților Maior a abandonat

Raliraid
Mihai Leu, la un pas de al treilea titlu consecutiv de campion la viteză în coastă
18/09/2021 LA 05:53
Cel de-al doilea echipaj tricolor prezent în Letonia, format din frații Norbert și Francesca Maior, a abandonat chiar în startul primei zile și a continuat duminică din postura de super rally. Cei doi s-au clasat într-un final pe locul 7 la ERC3 Junior, însă se menține pe podium în clasamentul general după primele două runde.
Echipajele legitimate la Napoca Rally Academy și care fac parte din lotul național de raliuri au în plan și participarea la a treia etapă din acest sezon european, care va avea loc la finalul acestei luni, la Roma. Anul trecut, la raliul din capitala Italiei, Tempestini a reușit să se claseze pe 5 la general și pe 2 la ERC1 Junior.
Raliraid
Jerome France se impune la Craiova și e matematic campion al Super Rally
13/09/2021 LA 18:06
Raliraid
Titlul de campion la super rally se decide la Craiova
10/09/2021 LA 13:27