După edițiile din 2018 și 2019, caravana Super Rally ajunge din nou pe străzile din Târgu Mureș, aproape 15.000 de cai putere urmând să facă spectacol sâmbătă în competiția al cărei promotor este chiar Mihai Leu. Nu vor lipsi monoposturi, modele electrice, dar și mașini care au scris istorie în motorsport de-a lungul timpului.
Runda va beneficia și de prezență internațională. Pe lângă francezul Jerome France, la bordul unui monopost Formula Renault, și-au mai anunțat prezența italianul Ricardo Tarrabelli (Renault Clio R3) și bulgarul Evgeni Yankov (Subaru Impreza).
"Este foarte diversificat, iar asta oferă un spectacol suplimentar spectatorilor pentru că vom avea în cursă mașini de toate tipurile, de la Formula Renault și Ferrari până la Dacia 1300 și Goodall Locost, dar și un BMW Mini Electric în deschidere", a spus Mihai Leu înaintea competiției.
Raliraid
40.000 de cai putere se dezlănțuie la Festivalul Driftului din Mureș
23/09/2022 LA 17:43
Locul secund la ultima etapă organizată la Târgu Mureș, Leu se va duela pentru topul din weekend cu France, Dani Oțil și Emil Ghinea. "Va fi o luptă strânsă, iar cel care va face cele mai puține greșeli va câștiga. Fiecare centimetru e important pe un circuit stradal", a adăugat Leu.

Super Rally Romania

Credit imagine: facebook

Președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, va reveni în calitate de pilot, urmând să piloteze, ca forelighter modelul BMW Mini 100% Electric. În urmă cu doar o lună, la prima etapă de super rally de la Mangalia, vicepreședintele federației, fostul campion de raliuri Danny Ungur, a concurat la bordul unui spectaculos Mitjet 1300.
Sâmbătă dimineață sunt programate recunoașterile, iar la ora 9:15 vor începe manșele de calificări. Cei mai buni 12 piloți vor intra în manșa finală, programată să înceapă de la ora 13:00.
Raliraid
Costel Cășuneanu a relansat lupta la echipe în Super Rally
14/09/2022 LA 15:24
Raliraid
Bătălia decisivă din Super Rally 2022 se dă sâmbătă la Craiova
08/09/2022 LA 05:19