Fostul campion mondial la box vrea să devină noul campion național absolut la super rally, competiție care va debuta săptămâna viitoare la Mangalia, iar pentru asta va fi prezent la start cu o super mașină, un Radical SR8.
Prototipul are 460 de cai putere și o greutate de 750 de kilograme, fiind adus din Anglia, acolo unde a performat la circuit. Acesta este ultimul model construit de cei de la Radical Sportscars. Într-un cadru festiv, Leu și-a dezvăluit mașina de concurs cu care va concura în acest sezon de super rally.
Printre invitați s-au numărat Cătălin Moroșanu, Andreea Răducan, Mihai Covaliu, Inna, Andreea Marin sau Benny Adegbuyi.
Raliraid
Simone Tempestini, gata să își apere victoriile la Raliul Argeșului! Ce pilot revine în weekend
20/05/2022 LA 07:13
"Nu sunt cel mai bun la declarații, dar abia aștept startul sezonului și sunt convins că mă voi împrieteni cu această mașină superbă. Chiar dacă în ultimii 4 ani am concurat cu Ferrari, Radical este mai potrivită pentru etapele pe circuit stradal, astfel că mă voi putea lupta de la egal la egal cu ceilalți concurenți", a spus Leu.
Anul trecut, acesta s-a clasat pe poziția secundă la finalul sezonului, fiind depășit de Jerome France, care a pilotat un monopost Formula Renault.
Prima etapă din Campionatul Național de Super Rally va debuta săptămâna viitoare la Mangalia, acolo unde vor concura 20 de piloți de top.
Raliraid
Simone Tempestini a urcat 3 locuri în clasamentul Campionatului European de Raliuri
15/05/2022 LA 13:17
Raliraid
Spectacol pe străzile din Mangalia! Jerome France, învingător în etapa de super rally
15/05/2022 LA 13:16