La finalul primei zile, diferenta de timp nu era foarte mare (17.2 secunde) între primii trei clasați, iar lupta finala urma sa se dea în a doua zi. Surpriza vine a doua zi, la prima trecere pe Lueta când Dan Gîrtofan pierde peste 6 minute pierzand orice sansa la puncte si decide sa se retragă din raliu.
Bogdan Marișca caștigă cu un avans confortabil de 1 minut si 6 secunde față de Dávid Botka, iar pe locul trei termina István Soos. La categoria masinilor cu tractiune fata Mihai Manole se impune in fata lui Danut Budai, iar pe locul 3 termina Csongor Szabo.
Raliraid
Spectacol la Arcul de Triumf în weekend: are loc finala Campionatului Național de Super Rally
IERI LA 13:41

Ce s-a întâmplat la Raliul Perla Harghitei 2021

Cupa Suzuki este castigata de Cristi Sugar urmat de Bogdan Talașman și Radu Necula. Roland Csato caștigă la cupa Dacia urmat de Constantin Tudose si Teodor Dănilă.
Clasamentul istoricelor se încheie cu Dorin Alexandrescu pe primul loc, locul doi Cătălin Ghigea și locul trei Levente Kovacs.Cu o luptă frumoasă și 23 de echipaje înscrise în clasamentul Rally 2, George Marinescu caștigă în fața lui Peter Havrila, iar pe locul trei urcă Eduard Georgescu.
Raliraid
Radu Văduva, primul român campion european la drift! "Nici nu îndrăzneam să visez"
15/10/2021 LA 13:38
Raliraid
Noul campion național la drift doboară recorduri! E cel mai tânăr din istoria acestui sport
12/10/2021 LA 08:22