La finalul primei zile, diferenta de timp nu era foarte mare (17.2 secunde) între primii trei clasați, iar lupta finala urma sa se dea în a doua zi. Surpriza vine a doua zi, la prima trecere pe Lueta când Dan Gîrtofan pierde peste 6 minute pierzand orice sansa la puncte si decide sa se retragă din raliu.
Bogdan Marișca caștigă cu un avans confortabil de 1 minut si 6 secunde față de Dávid Botka, iar pe locul trei termina István Soos. La categoria masinilor cu tractiune fata Mihai Manole se impune in fata lui Danut Budai, iar pe locul 3 termina Csongor Szabo.
Raliraid
Ce performanță! Un pilot român, nominalizat de federația mondială alături de Hamilton și Solberg
ACUM 11 ORE

Ce s-a întâmplat la Raliul Perla Harghitei 2021

Cupa Suzuki este castigata de Cristi Sugar urmat de Bogdan Talașman și Radu Necula. Roland Csato caștigă la cupa Dacia urmat de Constantin Tudose si Teodor Dănilă.
Clasamentul istoricelor se încheie cu Dorin Alexandrescu pe primul loc, locul doi Cătălin Ghigea și locul trei Levente Kovacs.Cu o luptă frumoasă și 23 de echipaje înscrise în clasamentul Rally 2, George Marinescu caștigă în fața lui Peter Havrila, iar pe locul trei urcă Eduard Georgescu.
Raliraid
Simone Tempestini, campion național pentru a șaptea oară în carieră. Cifrele unui an incredibil
29/10/2022 LA 16:44
Raliraid
Raliul Brașovului: Simone Tempestini, lider după prima zi
29/10/2022 LA 07:09