După ce anul trecut a câștigat calificările, dar s-a oprit în Top 4, Laszlo nu a mai ratat victoria la ediția din acest an, la care au fost prezenți peste 5.000 de spectatori. Al șaselea în calificări, acesta a avut un parcurs fără greșeală până în marea finală, trecând de Gabi Imre jr, Bogdan Pădurariu și ucraineanul Ernesto Asaturov.
În battle-ul decisiv cu trofeul pe masă, Mikloș a avut nevoie de o nouă tură în fața lui Radu Moise, învingătorul etapei inaugurale. Chiar dacă nu s-a impus în finală, Moise este lider autoritar al etapei, cu 206 puncte, fiind cu peste 60 de puncte înaintea lui Laszlo, al doilea clasat în acest moment după primele două runde.
Podiumul etapei de pe TransRarău a fost completat de ucraineanul Asaturov, care l-a învins în finala mică pe favoritul local Răzvan Frățianu.
Raliraid
Simone Tempestini s-a impus în Raliul Moldovei, pentru a doua oară în carieră! Cum arată clasamentul
07/08/2022 LA 18:24
La Clasa Semi Pro victoria i-a revenit bulgarului Dragomir Roglinov, învingător în battle-ul final contra lui Constantin Iacob. Al treilea s-a clasat Daniel Albu după o victorie în fața lui Tudor Abuziloae.
A treia etapă a sezonului va avea loc pe 26-27 august pe circuitul Rabocsring din Mariapocs în cadrul unui eveniment comun cu omologii din Ungaria. Până atunci, fanii driftului vor avea ocazia să urmărească Rodrift Games by the Sea în perioada 23-24 iulie la Constanța.
Raliraid
Simone Tempestini, lider în Raliul Moldovei după primele 7 probe! Cum arată clasamentul
06/08/2022 LA 19:13
Raliraid
Simone Tempestini a urcat pe locul 2 în Campionatul European de Raliuri
25/07/2022 LA 08:00