Pe un model Ford Fiesta R5, Marișca a făcut echipaj și de această dată cu Sebastian Itu, cel care îi este copilot de peste două decenii. După o primă zi, în care cele două probe au fost câștigate de Sebastian Barbu (Skoda Fabia R5), Marișca a revenit spectaculos duminică, atunci când s-a impus în toate cele patru probe, desfășurate pe Dângău și Tarnița.
Este primul succes la Cluj pentru pilotul de la Napoca Rally Academy după 11 ani de pauză, însă în tot acest timp a fost un abonat la podiumurile generale. De altfel, Marișca deține recordul de clasări în Top 3, urcând de 14 ori pe podium, în timp ce pe poziția secundă se află Dan Gîrtofan, cu 13, acesta din urmă fiind pe 3 la etapa din acest weekend.
Victoria de pe teren propriu îl face favorit cert pe Marișca pentru a deveni campion național de raliuri pe asfalt, competiție care se desfășoară în paralel cu cea generală, însă nu ia în calcul rezultatele de pe macadam. Veteranul mai are nevoie doar de o clasare în Top 5 la Raliul Bucovinei, ultima etapă din actuala stagiune.
Raliraid
Spectacol la Arcul de Triumf în weekend: are loc finala Campionatului Național de Super Rally
20/10/2021 LA 13:41
Rezultatele de la Cluj au stabilit matematic și campionul de la general. La numai 27 de ani, Simone Tempestini a devenit campion general absolut la raliuri pentru a șasea oară în carieră și se află la doar două lungimi de recordul lui Titi Aur.
Raliraid
Radu Văduva, primul român campion european la drift! "Nici nu îndrăzneam să visez"
15/10/2021 LA 13:38
Raliraid
Noul campion național la drift doboară recorduri! E cel mai tânăr din istoria acestui sport
12/10/2021 LA 08:22