Kolbe a lipsit din semifinala jucată de Africa de Sud cu Țara Galilor din cauza unei accidentări la gleznă care i-a pus probleme tot turneul însă se va întoarce în finală.

Erasmus a declarat: ”Suntem destul de norocoși să avem întreg lotul de 31 de jucători disponibil și ei sunt pregătiți să se antreneze astăzi”

Rugby
Video | Cea mai stupidă eliminare din istorie! S-a întâmplat în Franța, la un meci de rugby
09/01/2021 LA 12:39

El a adăugat că în afară de întoarcerea lui Kolbe, nu vor fi mari schimbări față de lotul de 23 prezent la partida cu Țara Galilor.

Erasmus a recunoscut că stilul de joc al naționalei sale poate fi plictisitor dar a declarat că sud-africanii nu își vor schimba abordarea.

Erasmus a afirmat: ”Vă puteți aștepta la același stil de la noi sâmbătă”.

Antrenorul Țării Galilor, Warren Gatland, a fost printre cei care au sugerat că Africa de Sud ar trebui să își schimbe abordarea pentru a câștiga sâmbătă.

https://i.eurosport.com/2019/10/29/2705920.jpg

Dar Erasmus a precizat: ”Dacă cineva înțelege de unde venim – am fost pe locul șase, șapte, opt în lume – avem anumite dificultăți și anume să ne spălăm mereu imaginea și să redevenim o forță în rugby-ul mondial și să ajungem pe primul loc”.

”Pentru a face acest lucru, trebuie să ai o bază puternică și am urmat o anumită rută și am jucat conform statisticilor și în linie cu felul în care se arbitrează. Așa că acceptăm că sunt unele lucruri la care trebuie să ne îmbunătățim”, a precizat el.

Finala Cupei Mondiale de rugby, Anglia – Africa de Sud, se va disputa sâmbătă 2 noiembrie de la 11:00 la Yokohama.

Rugby
VIDEO Moment emoționant în memoria lui Maradona. "All Blacks", omagiu impresionant înainte de "Haka"
28/11/2020 LA 11:56
Rugby
Argentina, rezultat istoric la Sydney! A învins în premieră Noua Zeelandă cu o victorie șoc, 25-15
14/11/2020 LA 10:57