Kolbe a lipsit din semifinala jucată de Africa de Sud cu Țara Galilor din cauza unei accidentări la gleznă care i-a pus probleme tot turneul însă se va întoarce în finală.
Erasmus a declarat: ”Suntem destul de norocoși să avem întreg lotul de 31 de jucători disponibil și ei sunt pregătiți să se antreneze astăzi”
El a adăugat că în afară de întoarcerea lui Kolbe, nu vor fi mari schimbări față de lotul de 23 prezent la partida cu Țara Galilor.
Rugby
Rezultat șocant la rugby! Echipa României a fost demolată în sferturile Campionatului European U18
02/10/2022 LA 18:54
Erasmus a recunoscut că stilul de joc al naționalei sale poate fi plictisitor dar a declarat că sud-africanii nu își vor schimba abordarea.
Erasmus a afirmat: ”Vă puteți aștepta la același stil de la noi sâmbătă”.
Antrenorul Țării Galilor, Warren Gatland, a fost printre cei care au sugerat că Africa de Sud ar trebui să își schimbe abordarea pentru a câștiga sâmbătă.
https://i.eurosport.com/2019/10/29/2705920.jpg
Dar Erasmus a precizat: ”Dacă cineva înțelege de unde venim – am fost pe locul șase, șapte, opt în lume – avem anumite dificultăți și anume să ne spălăm mereu imaginea și să redevenim o forță în rugby-ul mondial și să ajungem pe primul loc”.
”Pentru a face acest lucru, trebuie să ai o bază puternică și am urmat o anumită rută și am jucat conform statisticilor și în linie cu felul în care se arbitrează. Așa că acceptăm că sunt unele lucruri la care trebuie să ne îmbunătățim”, a precizat el.
Finala Cupei Mondiale de rugby, Anglia – Africa de Sud, se va disputa sâmbătă 2 noiembrie de la 11:00 la Yokohama.
Rugby
All-Blacks continuă seria incredibilă în fața Australiei pe teren propriu și este aproape de titlu
24/09/2022 LA 13:13
Rugby
Moment unic: Argentina, prima victorie din istorie în fața Noii Zeelande
27/08/2022 LA 14:54