Kolbe a lipsit din semifinala jucată de Africa de Sud cu Țara Galilor din cauza unei accidentări la gleznă care i-a pus probleme tot turneul însă se va întoarce în finală.
Erasmus a declarat: ”Suntem destul de norocoși să avem întreg lotul de 31 de jucători disponibil și ei sunt pregătiți să se antreneze astăzi”
El a adăugat că în afară de întoarcerea lui Kolbe, nu vor fi mari schimbări față de lotul de 23 prezent la partida cu Țara Galilor.
Rugby
Un campion mondial de rugby a decis să-și doneze creierul! De ce a luat această hotărâre
23/09/2021 LA 13:38
Erasmus a recunoscut că stilul de joc al naționalei sale poate fi plictisitor dar a declarat că sud-africanii nu își vor schimba abordarea.
Erasmus a afirmat: ”Vă puteți aștepta la același stil de la noi sâmbătă”.
Antrenorul Țării Galilor, Warren Gatland, a fost printre cei care au sugerat că Africa de Sud ar trebui să își schimbe abordarea pentru a câștiga sâmbătă.
https://i.eurosport.com/2019/10/29/2705920.jpg
Dar Erasmus a precizat: ”Dacă cineva înțelege de unde venim – am fost pe locul șase, șapte, opt în lume – avem anumite dificultăți și anume să ne spălăm mereu imaginea și să redevenim o forță în rugby-ul mondial și să ajungem pe primul loc”.
”Pentru a face acest lucru, trebuie să ai o bază puternică și am urmat o anumită rută și am jucat conform statisticilor și în linie cu felul în care se arbitrează. Așa că acceptăm că sunt unele lucruri la care trebuie să ne îmbunătățim”, a precizat el.
Finala Cupei Mondiale de rugby, Anglia – Africa de Sud, se va disputa sâmbătă 2 noiembrie de la 11:00 la Yokohama.
Rugby
Cel mai dur placaj din istoria rugby-ului! Fază incredibilă în Top 14
20/09/2021 LA 11:28
Rugby
Stadionul Arcul de Triumf va fi inaugurat pe 3 iulie! Care este primul meci care se joacă aici
22/06/2021 LA 17:10