Conform regulilor World Rugby, oponenții nu au voie să treacă de linia de mijloc în timp ce neozeelandezii interpretează ritualul Haka iar șase jucători englezi au încălcat această regulă sâmbătă. Eddie Jones s-a aflat în spatele ideii de a-și așeza jucătorii în formă de ”V” iar căpitanul Owen Farrell a stat la capătul formației, zâmbind. După meci, Farrell a declarat: ”Nu voiam doar să stăm acolo și să îi lăsăm să ne domine”.
Aaron Smith de la Noua Zeelandă a recunoscut după meci că Farrell i-a făcut cu ochiul în timpul ritualului.
Joe Marler de la Aglia depășise linia de mijloc înaintea semifinalei de sâmbătă și a fost rugat de arbitrul Nigel Owens să se retragă. Marler, care era doar unul intre englezii intrați în jumătatea neozeelandeză, a refuzat să își schimbe poziția.
Rugby
Stadionul Arcul de Triumf va fi inaugurat pe 3 iulie! Care este primul meci care se joacă aici
22/06/2021 LA 17:10
”Am vrut să arătăm respect dar și să ne asigurăm că lor le este clar că suntem pregătiți de luptă”, a declarat Mako Vunipola.
Conform informațiilor The Guardian, englezii au fost amendați cu o sumă de peste 1.000 de euro dar mai puțin de 2.900 de euro, suma cu care a fost amendată Franța la Mondialul din 2011 pentru un incident similar.
Rugby
Acolo unde se joacă rugby-ul adevărat
05/06/2021 LA 06:14
Rugby
Situația delicată a stadionului Arcul de Triumf. Acuzele aduse de Federația Română de Rugby
01/04/2021 LA 10:29