Organizatorii Campionatului Mondial din Japonia au anunțat că cele două meciuri programate sâmbătă vor fi anulate din cauza taifunului Hagibis. Italia, Noua Zeelandă, Anglia și Franța vor primi câte două puncte. În urma deciziei, naționala Italiei a ratat calificarea în "sferturi".
Este prima oară în istorie când meciurile din cadrul Campionatul Mondial sunt anulate. Cele două confruntări din grupe trebuiau disputate la Toyota City și Yohohama, dar situația meteorologică le-a dat planurile peste cap celor patru echipe. Ambele meciuri vor fi trecute cu scorul de 0-0, în urma căruia Anglia, Franța și Noua Zeelandă vor merge în faza următoare. Chiar dacă decizia nu îi va favoriza pe italieni, performanța înregistrată în acest an este cea mai bună din istorie. Naționala condusă de Conor O'Shea a terminat pe locul al treilea, cu 12 puncte acumulate.
https://i.eurosport.com/2019/10/06/2690944.jpg
Rugby
Africa de Sud - Anglia 32-12 | Cupa Mondială la rugby rămâne în emisfera sudică
02/11/2019 LA 11:30
Conform meteorologilor, taifunul Hagibis va fi cel mai mare din acest an și va cauza probleme serioase în orașele Tokyo, Yokohama și Toyota City.
Organizatorii Campionatului Mondial de Rugby au oferit mai devreme o declarație oficială:
"Naționalele implicate au fost informate și au înțeles problema. Este o situație unică, complexă și care evoluează repede, iar siguranța este prioritatea noastră principală.", a fost anunțul oficial.
Campionatul Mondial continuă cu partida Australia - Georgia, programată sâmbătă, la Shizuoka.
Cupa Mondială
Țara Galilor - Africa de Sud, a doua semifinală de la Cupa Mondială!
20/10/2019 LA 12:59
Cupa Mondială
Scenariul dezastruos pentru Franța! Taifunul Mitag amenință meciul cu SUA... și calificarea
07/10/2019 LA 15:08