Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un adversar al României de la Mondialul de rugby a părăsit lotul, după ce a căzut pe scări la hotel

Nicu Savin

Publicat 14/09/2023 la 21:02 GMT+3

Jucătorii de rugby sunt printre cei mai puternici sportivi din lume, dar aceștia nu sunt feriți de accidentări stupide. A fost și cazul lui David Cherry, component al naționalei Scoției, care va rata restul Campionatului Mondial din cauza unei neatenții.

David Cherry

Credit imagine: Getty Images

Talonerul naţionalei de rugby a Scoţiei, David Cherry, va fi înlocuit în cadrul primei reprezentative de Stuart McInally, după ce s-a accidentat serios în urma unei căderi pe scările hotelului din Nisa, unde este găzduit lotul "ciulinilor" participant la CM 2023 din Franţa, scrie AFP.
Cherry a suferit, în urma accidentului, o comoţie cerebrală. Staff-ul medical al lotului scoţian a decis că acesta să fie supus unor investigaţii complexe şi i-a indicat o perioadă de repaus de aproape două săptămâni.
"Sunt dezamăgit pentru că acum voi fi obligat să părăsesc naţionala. Mă bucur însă că am participat la meciurile de pregătire din această vară, dar şi la prima partidă de la CM, contra campioanei mondiale en-titre, Africa de Sud. Urez mult succes Scoţiei în parcursul său la CM 2023", a spus Cherry, care va fi înlocuit de Stuart McInally.
Scoţia a pierdut cu 18-3 meciul de debut, din Grupa B, contra Africii de Sud. "Ciulinii" vor întâlni reprezentativa României pe data de 30 septembrie, la Lille.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo