Anglia va juca cu Africa de Sud sau Țara Galilor la Yokohama sâmbăta viitoare după ce au reușit să învingă Noua Zeelandă cu 19-7, prima înfrângere a neozeelandezilor la Cupa Mondială din ultimii 12 ani. Neozeelandezii, campioni în 2011 și 2015, vor trebui să se mulțumească cu un loc în finala mică de la Tokyo.
Înainte de meci, jucătorii englezi le-au răspuns neozeelandezilor la haka printr-o așezare în formă de ”V”, doi dintre ei chiar intrând în jumătatea de teren neozeelandeză.
”Știam că trebuie să stăm aproape. Am vrut să menținem o distanță respectuoasă dar nici nu am vrut să stăm într-o linie dreaptă și să îi lăsăm să ne domine”, a declarat căpitanul englez Owen Farrell.
Rugby
Un campion mondial de rugby a decis să-și doneze creierul! De ce a luat această hotărâre
23/09/2021 LA 13:38
Eddie Jones nu a fost interesat să vorbească despre Haka sau de locul acestui rezultat în istoria rugby-ului englez, însă a fost încântat de partida făcută de elevii săi.
https://i.eurosport.com/2019/10/26/2703511.jpg
Neozeelandezii sunt zei ai rugby-ului așa că a trebuit să ne luptăm cu ei, am dorit să punem presiune pentru a demonstra că putem lupta de la egal la egal. Owen și liderii din teren au fost excepționali astăzi. Au menținut echipa disciplinată, au respectat planul tactic, au continuat să atace punctele slabe ale adversarilor
”Mai avem o săptămână. Abia așteptăm. Nu suntem istorici, nu știm, dar ce știm este că putem să jucăm mai bine săptămâna viitoare. Va trebui să jucăm mai bine, indiferent împotriva cu va fi”, a declarat Jones.
”Sperăm că Africa de Sud și Țara Galilor vor face 3-3 și să trebuiască să joace prelungiri. Apoi să fie tot 3-3 și să fie alte prelungiri”, a continuat el.
”Am jucat împotriva unei echipe mari azi – Steve Hansen este un antrenor mare, Kieran Read un bun căpitan. Am avut mult de muncă. Știam că trebuie să începem în forță și am reușit să facem asta și să forțăm câteva greșeli”, a precizat Jones.
Rugby
Cel mai dur placaj din istoria rugby-ului! Fază incredibilă în Top 14
20/09/2021 LA 11:28
Rugby
Stadionul Arcul de Triumf va fi inaugurat pe 3 iulie! Care este primul meci care se joacă aici
22/06/2021 LA 17:10