Rugby

Eddie Jones cere Angliei să joace fără frică în finala cu Africa de Sud

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Coupe du monde 2019 - Le sélectionneur Eddie Jones et le capitaine Owen Farrell (Angleterre)

Credit imagine: Icon Sport

DeVlad Dumitrescu
31/10/2019 la 12:00

Eddie Jones le-a cerut englezilor să abordeze fără frică finala Cupei Mondiale de rugby în care vor întâlni Africa de Sud. Jones a anunțat și primul 15, care este neschimbat față de partida cu Noua Zeelandă din semifinale.

Kyle Sinclker a fost declarat apt pentru finală după ce s-a accidentat la gambă în victoria din semifinala cu Noua Zeelandă. George Ford va fi și el titular în timp ce Owen Farrel va fi de asemenea prezent la centru.

Sinckler s-a antrenat cu un program restricționat în această săptămână iar miercuri el a stat separat de restul lotului însă ulterior s-a alăturat colegilor săi. Revenirea sa este un avantaj important pentru Jones.

Rugby

#DORdeSPORT. Jonah Lomu, superstarul care a schimbat lumea rugby-ului

12/05/2020 LA 07:21

”Vrem să jucăm fără frică sâmbătă, să ieșim pe teren și să ne facem jocul”, a declarat Jones, care se pregătește de meciul cu numărul 50 la conducerea Angliei.

”Știm că Africa de Sud nu ne va oferi spații și vor începe tare. Trebuie să ne luptăm de la egal la egal din punct de vedere fizic dar abia așteptăm și sperăm că ne vom putea impune jocul”, a continuat Jones.

”Putem să jucăm mai bine, cu siguranță. Jucătorii știu asta. Am fost impresionat de felul în care s-au pregătit la acest turneu și în special la acest turneu, există o determinare puternică dar și un sentiment de relaxare pentru că știu că și-au făcut treaba”, a afirmat el.

”Suntem pregătiți pentru această ocazie. Ne pregătim de patru ani. De aceea jucătorii pot fi relaxați, la fel și eu, penrtu că ne-am făcut treaba. Știm că Africa de Sud este recunoscută ca fiind una dintre cele mai intimidante naționale din punct de vedere fizic așa că trebuie să le luăm acest avantaj, băieții știu ce îi așteaptă, dar vom juca fără frică”, consideră Jones.

Anglia va întâlni Africa de Sud în finala Cupei Mondiale sâmbătă de la 11:00 la Yokohama, în Japonia.

Primul 15 al Angliei

Anglia: Elliot Daly; Anthony Watson, Manu Tuilagi, Owen Farrell (căpitan); Jonny May, George Ford, Ben Youngs; Mako Vunipola, Jamie George, Kyle Sinckler, Maro Itoje, Courtney Lawes, Tom Curry, Sam Underhill, Billy.

Rezerve: Luke Cowan-Dickie, Joe Marler, Dan Cole, George Kruis, Mark Wilson, Ben Spencer, Henry Slade, Jonathan Joseph.

Rugby

Rugby este primul sport din Anglia care este ajutat cu un împrumut guvernamental

01/05/2020 LA 10:46
Rugby

Un jucător italian de rugby lucrează ture de 13 ore ca șofer de ambulanță în perioada pandemiei

25/03/2020 LA 08:59
Subiecte asemănătoare
Rugby
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Rugby

#DORdeSPORT. Jonah Lomu, superstarul care a schimbat lumea rugby-ului

12/05/2020 LA 07:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe