Kyle Sinclker a fost declarat apt pentru finală după ce s-a accidentat la gambă în victoria din semifinala cu Noua Zeelandă. George Ford va fi și el titular în timp ce Owen Farrel va fi de asemenea prezent la centru.
Sinckler s-a antrenat cu un program restricționat în această săptămână iar miercuri el a stat separat de restul lotului însă ulterior s-a alăturat colegilor săi. Revenirea sa este un avantaj important pentru Jones.
”Vrem să jucăm fără frică sâmbătă, să ieșim pe teren și să ne facem jocul”, a declarat Jones, care se pregătește de meciul cu numărul 50 la conducerea Angliei.
Rugby
Un campion mondial de rugby a decis să-și doneze creierul! De ce a luat această hotărâre
23/09/2021 LA 13:38
”Știm că Africa de Sud nu ne va oferi spații și vor începe tare. Trebuie să ne luptăm de la egal la egal din punct de vedere fizic dar abia așteptăm și sperăm că ne vom putea impune jocul”, a continuat Jones.
”Putem să jucăm mai bine, cu siguranță. Jucătorii știu asta. Am fost impresionat de felul în care s-au pregătit la acest turneu și în special la acest turneu, există o determinare puternică dar și un sentiment de relaxare pentru că știu că și-au făcut treaba”, a afirmat el.
https://i.eurosport.com/2019/10/19/2698825.jpg
”Suntem pregătiți pentru această ocazie. Ne pregătim de patru ani. De aceea jucătorii pot fi relaxați, la fel și eu, penrtu că ne-am făcut treaba. Știm că Africa de Sud este recunoscută ca fiind una dintre cele mai intimidante naționale din punct de vedere fizic așa că trebuie să le luăm acest avantaj, băieții știu ce îi așteaptă, dar vom juca fără frică”, consideră Jones.
Anglia va întâlni Africa de Sud în finala Cupei Mondiale sâmbătă de la 11:00 la Yokohama, în Japonia.

Primul 15 al Angliei

Anglia: Elliot Daly; Anthony Watson, Manu Tuilagi, Owen Farrell (căpitan); Jonny May, George Ford, Ben Youngs; Mako Vunipola, Jamie George, Kyle Sinckler, Maro Itoje, Courtney Lawes, Tom Curry, Sam Underhill, Billy.
Rezerve: Luke Cowan-Dickie, Joe Marler, Dan Cole, George Kruis, Mark Wilson, Ben Spencer, Henry Slade, Jonathan Joseph.
Rugby
Cel mai dur placaj din istoria rugby-ului! Fază incredibilă în Top 14
20/09/2021 LA 11:28
Rugby
Stadionul Arcul de Triumf va fi inaugurat pe 3 iulie! Care este primul meci care se joacă aici
22/06/2021 LA 17:10