Arena Stade de France va fi gazda primului joc al Franței contra celor de la „All Blacks”, într-o partidă care se anunță extrem de interesantă dat fiind că ambele echipe au posibilitatea să-și testeze jucătorii în acest final de an.
Noua Zeelandă, cotată cea mai bună echipă de rugby a lumii, a fost învinsă de Australia luna trecută cu 23-18, dar a început turul european cu o victorie împotriva Barbarians FC, scor 31-22, în ciuda faptului că formația britanică a început promițător.
De cealaltă parte, Franța revine în seria meciurilor de test după trei înfrângeri suferite contra Africii de Sud în luna iunie. Francezii prezintă și câteva probleme de efectiv la ora jocului cu „All Blacks”, acestea venind de pe urma accidentărilor, iar printre absenți se numără nume importante precum Remi Lamerat și Antoine Guillamon, care vor fi înlocuiți de Gael Fickou și La Rochelle.
Rugby
Bucureștiul ar putea găzdui un turneu final, în 2023, pe cele trei noi stadioane
31/12/2021 LA 09:28
Extrema născută in Insulele Fiji, Virimi Vakatawa, închizătorul Felix Lambey și atacanții Bernard Le Roux, Fulgence Ouedraogo și Kelian Galletier au fost de asemenea nevoiți sălipsească din cauza accidentărilor.
Aripa Yoann Huget va juca a 50-a partidă de test pentru francezi, declarând că se pot întâmpla multe contra Noii Zeelande, trebuie să fie atenți să nu facă greșeli costisitoare, dar că oricând este o mare plăcere să evolueze împotriva lor.
Acesta a continuat lauda la adresa adversarilor spunând: „Dispun de viteza și rapiditatea Australiei, dar punctează la fel de bine ca naționala Africii de Sud.”
Fii alături de Eurosport, care va transmite toate meciurile de test ale naționalei Franței din luna noiembrie, începând cu cel de sâmbătă, de la 20:30, împotriva celor din Noua Zeelandă. Partida e transmisă pe Eurosport 1.
Rugby
"Stejarii" au învins Uruguay într-un meci-test desfășurat în Italia
07/11/2021 LA 16:17
Rugby
Un campion mondial de rugby a decis să-și doneze creierul! De ce a luat această hotărâre
23/09/2021 LA 13:38