”Nu pot să mă împac cu ideea că Mircea Lucescu nu poate fi acceptat de către suporteri. Eu l-am angajat pentru calitățile sale profesionale, restul nu mă interesează.
Dacă va avea succes, atunci va merita să fie aplaudat. În caz contrar, lumea poate să vină la mine și să-mi spună ce-l doare. Dar într-o manieră civilizată și în limitele legii. Altfel, putem acționa ca să împiedicăm tevatura care are loc acum”, a declarat Igor Surkis.
Rugby
Un campion mondial de rugby a decis să-și doneze creierul! De ce a luat această hotărâre
23/09/2021 LA 13:38

Mircea Lucescu nu se dezice de Șahtior Donetsk

În ciuda faptului că a fost foarte aproape să renunțe la o mai antrena pe Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a fost întors din drum de președintele clubului, Igor Surkis, iar azi a fost prezentat oficial. Tehnicianul român în vârstă de 75 de ani a declarat că are nevoie de timp, dar i-a întărâtat și pe ultrașii lui Dinamo Kiev. Il Luce a spus că nu se va dezice de Șahtior Donețk acum, că antrenează marea rivală, Dinamo.
"Il Luce" a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, existând și opțiunea de prelungire pe încă un an: "Am urmărit cu atenție conferința de presă dată de președintele Igor Surkis m-a surprins că s-a vorbit mult de raportul cu suporterii și mai puțin de ce ar trebui să facem noi, cei care ne ocupăm de soarta lui Dinamo Kiev. Nicăieri unde am fost nu am adus schimbări radicale. Am dat și dau încredere totală jucătorilor care au evoluat până la proba contrarie. Avem o săptămână la dispoziție. Din România nu am putut să văd campionatul ucrainean. Din informațiile avute în ultimul timp am încercat să-mi fac o idee de ceea ce înseamnă valoarea jucătorilor.
”Șahtior e o istorie extraordinară. Sentimentele, emoțiile sunt în continuare. Nu se pune problema eu să mă dezic de ceea ce s-a întâmplat în perioada aceea. Eu sunt antrenor profesionist, știu să împart emoții sentimente și ce înseamnă datorie profesională. Președintele lui Dinamo Kiev m-a invitat pentru a-i ajuta pe acești tineri jucători să crască. Era un lucru pe care nu-l puteam refuza și sper să-mi dea satisfacții. Prima mea datorie e să-i fac să crească pe acești jucători, să facă performanță. Nu am venit să-mi iau vreo revanșă cu Șahtior. Am numai respect pentru tot ceea ce s-a întâmplat acolo, am respect pentru suporteri, pentru conducere, pentru jucătorii acolo, dar aia e partea istorică, asta e partea de acum. Eu vreau să continui în lumea fotbalului și să mă bucur de rezultat", a mai spus Lucescu.
Rugby
Cel mai dur placaj din istoria rugby-ului! Fază incredibilă în Top 14
20/09/2021 LA 11:28
Rugby
Stadionul Arcul de Triumf va fi inaugurat pe 3 iulie! Care este primul meci care se joacă aici
22/06/2021 LA 17:10