Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cupa Mondială de Rugby: Rusia, spulberată de Irlanda

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/10/2019 la 16:24 GMT+3

Fiji a învins Georgia cu 45-10 și a revenit după două înfrângeri în două meciuri la Cupa Mondială din Japonia în timp ce Johnny Sexton a revenit pentru a aduce irlandezilor o victorie clară împotriva Rusiei.

Rob Kearney - Ireland-Russia - 2019 World Cup Rugby Japan - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Fiji – Georgia 45-10: Victoria clară aduce Fiji pe locul doi în grupă

Fiji poate spune că a început cu adevărat Campionatul Mondial abia în meciul cu Georgia, un meci dominat clar și care a adus punctul bonus. Astfel, Fiji a urcat pe locul doi în grupă, peste Australia, care are însă un meci în minus, după o partidă disputată pe o ploaie torențială pe stadionul Hanazono.
Semi Rasandra a reușit două eseuri și a contribuit decisiv la alte trei iar cei din Fiji par că și-au revenit după ce au debutat la turneul final cu două înfrângeri în fața Australiei și Uruguayului. Chiar dacă au urcat pe doi, înfrângerea cu Uruguay a redus șansele de calificare pentru Fiji la ceva pur teoretic, însă pot prinde fără probleme poziția a treia, care asigură prezența la Cupa Mondială din 2023.

Irlanda – Rusia 35-0: Irlanda revine după înfrângerea șocantă în fața Japoniei

Pare că există două echipe ale Irlandei: cu și fără Johnny Sexton și este destul de evident care este echipa mai bună.
Sexton s-a întors după ce a lipsit de la înfrânegrea cu Japonia, Sexton s-a întors în meciul cu Rusia. Doar 40 de minute a jucat Sexton – însă doar atât a fost nevoie. În repriza a doua Joe Schmidt l-a introdus pe Jack Carty pentru a nu-l forța pe căpitan dar îngrijorător pentru irlandezi sunt cele două accidentări: Joey Carberry trebuia să se afle pe bancă însă s-a retras din cauza unei accidentări mai vechi care a recidivat iar Jordy Murphy a suferit aceeași soartă după o accidentare la coastă. O victorie clară, dar aceste accidentări ridică semne de întrebare pentru restul turneului. La fel ca și dependența de Sexton, de altfel.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo