Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eddie Jones susține că Anglia a reușit al patrulea eseu cu Tonga datorită spiritului „Fergie time”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/10/2019 la 16:27 GMT+3

Selecționerul Angliei, australianul Eddie Jones, a recunsocut că naționala sa a avut nevoie de „Fergie time” pentru a obține al patrulea eseu care a adus punctul bonus în victoria cu 35 la 3 împotriva celor din Tonga.

International - Eddie Jones (Angleterre)

Credit imagine: Icon Sport

Cel mai bun om de pe teren, Manu Tuilagi, a reușit două eseuri iar celelalte au venit de la Jamie George și Luke Cowan-Dickie. Al patrulea eseu, care a adus și punctul bonus, a venit însă abia în minutul 77.
În timpul verii, când naționala Angliei se antrena pentru Mondial în Bristol, fostul antrenor al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a fost printer cei invitați să țină un discurs în fața lotului iar Jones consider că mesajul său a avut un impact puternic asupra jucătorilor: „Unul dintre lucrurile pentru care erau cunoscute echipele lui era Fergie time. Mesajul a fost să aibă răbdare și asta mi-a plăcut la echipa noastră astăzi, nu a existat panică și am continuat să jucăm bine iar eseul a venit.”
„De fiecare data când aduci pe cineva, au un impact. Și jucătorii învață una alta. Iar discursul său a rezonat cu mine, sunt convins că și jucătorii au remarcat. Trebuie să avem răbdare și să facem lucrurile simple din nou și din nou”, a afirmat Jones.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo