Rugby
World Cup

Jucătorii naționalei de rugby a Canadei au ajutat la eforturile de salvare din Japonia după taifun

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Rugby Canada

Credit imagine: Eurosport

DeVlad Dumitrescu
13/10/2019 la 11:18

Jucătorii naționalei de rugby a Canadei au contribuit la eforturile de salvare în orașul Kamaishi în urma taifunul Hagibis, după ce meciul lor de la Campionatul Mondial din Japonia a fost anulat din motive de siguranță.

Cel puțin 18 persoane au murit din cauza taifunului după ce ploile torențiale și vântul sub formă de tornadă au făcut ravagii în cea mai mare parte a Japoniei.

Japonia a mobilizat zeci de mii de soldați pentru a ajuta la eforturile de salvare iar un minut de reculegere a fost ținut înaintea meciului dintre Țara Galilor și Uruguay de duminică.

World Cup

Anglia – Noua Zeelandă 19-7 | Englezii au ajuns în finala Cupei Mondiale după un succes istoric

26/10/2019 LA 11:08

În ciuda îngrijorărilor, meciul decisiv din Scoția și Japonia va avea loc duminică în Yokohama.

Noua Zeelandă – Italia și Anglia – Franța au fost anulate sâmbătă iar duminică meciul Canadei cu Namibia a fost și el anulat. Organizatorii Cupei Mondiale au postat pe rețelele sociale imagini cu jucătorii canadieni în care aceștia pot fi văzuți cum ajută eforturile de salvare și curățenie în Kamaishi după pagubele create de taifun.

”După ce meciul lor din Kamaishi a fost anulat, jucătorii canadieni de rugby au contribuit la eforturile de salvare și curățenie și au demonstrat astfel adevăratele valori ale jocului. Momente uimitoare”, se arată în postarea de pe Twitter a organizatorilor turneului.

Jucătorul canadian Peter Nelson a declarat: ”Am fost supărați că meciul nostru a fost anulat însă în astfel de momente, există lucruri mult mai importante decât rugby-ul”.

”Cînd am ajuns acolo și am văzut casele oamenilor distruse, am încercat să facem tot ce putem pentru a-i ajuta. Oamenii de aici au organizat turneul. Este o țară atât de prietenoasă – e normal să încercăm să îi recompensăm cum putem”, a adăugat el.

World Cup

Țara Galilor - Africa de Sud, a doua semifinală de la Cupa Mondială!

20/10/2019 LA 13:58
World Cup

Cupa Mondială de Rugby | Cum arată programul sferturilor de finală

14/10/2019 LA 11:58
Subiecte asemănătoare
RugbyWorld Cup
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Rugby

#DORdeSPORT. Jonah Lomu, superstarul care a schimbat lumea rugby-ului

12/05/2020 LA 07:21

Cele mai populare

Tenis

Interviu Barbara Schett cu Dominic Thiem despre finala Roland Garros 2019

ACUM 11 ORE