Rugby
World Cup

Țara Galilor – Uruguay 35-13 | Galezii vor întâlni Franța în sferturile de finală

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Wales' winger George North (R) celebrates after scoring a try during the Six Nations rugby union tournament match between France and Wales at the stade de Franc

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
13/10/2019 la 12:31

Țara Galilor va întâlni Franța în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de rugby după ce rezervele galezilor au învins cu dificultate Uruguay în ultima partidă din faza grupelor pentru ambele echipe.

Nicky Smith, Josh Adams, Tomos Williams și Gareth Davies au înscris pentru Țara Galilor, care a primit și un eseu de penalizare, pentru a încheia faza grupelor cu un palmares perfect pentru prima oară din 1987. Totuși, deși antrenorul Warren Gatland a declarat că există șansa ca noi jucători să își facă locul în primul ”15” în meciul cu Franța, cei care au fost pe teren cu Uruguay nu au profitat de ocazie.

Gatland a făcut 13 schimbări față de echipa care a învins cu Fiji și doar Adams și Hadleigh Parkes și-au păstrat locurile. Doar Justin Tipuric și Aaron Wainwright și-ar putea păstra locurile împotriva Franței. Parkes însă nu a avut cea mai bună partidă iar Gatland ar putea căuta alte soluții pentru sferturile de finală.

World Cup

Anglia – Noua Zeelandă 19-7 | Englezii au ajuns în finala Cupei Mondiale după un succes istoric

26/10/2019 LA 11:08

Drept urmare, Țara Galilor a condus doar cu 7-6 după o primă repriză plină de erori de gestionare a balonului, singurul eseu fiind înscris de Nicky Smith. În a doua repriză galezii au reușit să controleze însă partida iar această victorie îi califică în sferturile de finală după victorii pe linie.

World Cup

Țara Galilor - Africa de Sud, a doua semifinală de la Cupa Mondială!

20/10/2019 LA 13:58
World Cup

Cupa Mondială de Rugby | Cum arată programul sferturilor de finală

14/10/2019 LA 11:58
Subiecte asemănătoare
RugbyWorld Cup
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Rugby

#DORdeSPORT. Jonah Lomu, superstarul care a schimbat lumea rugby-ului

12/05/2020 LA 07:21

Cele mai populare

Tenis

Interviu Barbara Schett cu Dominic Thiem despre finala Roland Garros 2019

ACUM 12 ORE