Fostul campion mondial la sărituri cu schiurile Adam Malysz a anunţat, luni, pe rețelele de socializare, că este infectat cu noul coronavirus. În vârstă de 42 de ani, polonezul Malysz, câştigător a patru Cupe Mondiale şi a patru titluri de campion mondial, a precizat că nu are simptome, dar a fost testat după ce o persoană cu care a fost în contact a ieşit pozitivă la COVID-19.

Zakopane
Lindvik "sparge gheața" la Zakopane. Rezultate modeste pentru trei dintre performerii sezonului
17/01/2021 LA 17:07

''După cum ştiţi, am respectat regulile de siguranţă, dar se pare că nu a fost de ajuns. Fie ca acest lucru să fie un avertisment - aveţi grijă de voi şi fiţi atenţi! Nu am avut simptome și am crezut că sunt sănătos. Am fost sigur că rezultatul va fi negativ, mă simțam excelent, dar vestea pe care am primit-o a fost un <cadou> nedorit. Am fost contact al unei persoane infectate, dar cred că la fel de bine mă puteam infecta oriunde altundeva'', a scris Malysz pe reţelele de socializare. Fostul sportiv are trei medalii de argint şi una de bronz la Jocurile Olimpice.

Malysz, rezultat pozitiv neașteptat

''Câteva dintre proceduri au început deja, am intrat în carantină și i-am informat pe toți oamenii pe care i-am contactat în ultimele zile. Toți cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile ar trebui să se testeze și să aibă grijă. Cazul meu ar trebui să fie un avertisment pentru toată lumea'', a mai scris Malysz pe social media.

Polonia a înregistrat până acum 32.227 de confirmări pozitive la noul coronavirus, iar virusul a fost fatal în 1.359 de cazuri.

Zakopane
Austria, fără Stefan Kraft, a învins Polonia în etapa de Cupă Mondială de la Zakopane
16/01/2021 LA 18:35
Titisee-Neustadt
Kamil Stoch, pe podiumul "all-time" la victorii în Cupa Mondială. Rezultatele de la Titisee-Neustadt
11/01/2021 LA 08:22