Marius Lindvik s-a impus în prima ședință de calificare din istoria competițiilor de Cupă Mondială masculină organizată la Râșnov. Norvegianul a triumfat la finalul unei ședințe spectaculoase, în cadrul căreia, nu mai puțin de 6 săritori au depășit dimensiunea trambulinei, situată la 97m, culminând cu recordul stabilit de germanul Markus Eisenbichler, 101m. Din păcate, Daniel Andrei Cacina nu a reușit să se califice în manșa întâi.
Important de menționat este faptul că încrederea lui Lindvik este foarte sus. Norvegianul care s-a calificat de pe prima poziție în manșa întâi a câștigat două etape la turneul celor patru trambuline în acest sezon, la Garmisch și Innsbruck. Iubitorii acestui sport se vor bucura din plin de acțiunea de pe trambulina de la Râșnov. Intrarea este liberă, iar organizatorii au pus la dispoziție autobuze speciale pentru a transporta fanii. Ele pleacă din 30 în 30 de minute din centrul orașului, de la cinematograf. Accesul autoturismelor personale spre Valea Cărbunării e interzis.

Râșnov găzduiește un eveniment inedit în acest weekend

Sărituri cu Schiurile
Gregor Schlierenzauer și-a anunțat retragerea din activitate
22/09/2021 LA 16:40
Cu excepția lui Ryoyu Kobayashi, toți săritorii de top sunt prezenți la Râșnov. Gregor Schlierenzaur este și el prezent. În primă fază, cele două etape erau programate pentru trambulina din Pine Mountain, Utah. Organizatorii americani nu au întrunit toate condițiile necesare pentru a dobândi certificatul FIS de eligibilitate. Astfel, în baza sportivă de pe Valea Cărbunării din Râșnov se desfășoară, în premieră pentru România, două etape de Cupă Mondială masculină la sărituri cu schiurile, în weekendul 21-22 februarie.
  • Vineri, 21.2.2020 - de la ora 15:00, competiție individuală;
  • Sâmbătă, 22.2.2020 - de la ora 13:45, competiție individuală.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Sărituri cu Schiurile
Daniel Andre Tande s-a trezit din comă după căzătura horror de la Planica. În ce stare e norvegianul
30/03/2021 LA 09:08
Planica
Karl Geiger a câștigat la Planica, în ultima etapă a sezonului
28/03/2021 LA 10:15