După ce a avut 2 oameni pe podium în proba individuală, Germania era printre favorite și la competiția pe echipe. Nemții au avut o primă manșă foarte bună și s-au impus în fața Norvegiei cu o diferență de 11 puncte. Polonia a terminat a 3-a prima parte a concursului, dar la o diferență cosiderabilă de Germania și Norvegia, astfel că era clar că lupta pentru aur se va da între aceste echipe.
Nemții au dezamăgit însă în manșa secundă, acumulând cu peste 30 de puncte mai puțin decât reprezentativa Norvegiei, care s-a impus astfel la general cu un avans consistent, de aproape 20 de puncte. Polonia nu a avut emoții în a-și adjudeca bronzul, dar nici nu a emis pretenții la mai mult.
Sărituri cu Schiurile
Gregor Schlierenzauer și-a anunțat retragerea din activitate
22/09/2021 LA 16:40
Daniel Andre Tande, Johann Andre Forfang, Robert Johansson și Halvor Egner Granerud sunt cei 4 sportivi care au adus victoria pentru echipa scandinavă, care își apără astfel trofeul câștigat în urmă cu 2 ani.
Cupa Mondială de sărituri cu schiurile va ajunge în week-endul viitor în Elveția, la Elgenberg, unde se vor disputa ultimele 2 etape înainte de startul Turneului Celor 4 Trambuline. Cea mai așteptată competiție din lumea icarilor moderni va debuta la Oberstdorf, pe 28 decembrie.
Sărituri cu Schiurile
Daniel Andre Tande s-a trezit din comă după căzătura horror de la Planica. În ce stare e norvegianul
30/03/2021 LA 09:08
Planica
Karl Geiger a câștigat la Planica, în ultima etapă a sezonului
28/03/2021 LA 10:15