Reuters

Sărituri cu schiurile: Cupa Mondială revine la Engelberg în direct pe Eurosport

Sărituri cu schiurile: Cupa Mondială revine la Engelberg în direct pe Eurosport
By Reuters

The 14/12/2018 at 11:41Updated The 14/12/2018 at 11:47

După două săptămâni de pauză, Cupa Mondială de sărituri cu schiurile revine în weekend cu etapa de la Engelberg, în direct la Eurosport.

Lipsa zăpezii a cauzat anularea etapei de la Titisee-Neustadt, care ulterior a fost reprogramată pentru luna februarie 2019, la Obersdorf. Icarii moderni vor concura însă în acest final de săptămână, când se va desfășura runda de la Engelberg, pe trambulina Gross-Titlis Schanze, care are punctul K la 140 de metri.

Vineri vor avea loc calificările, iar sâmbătă și duminică cele două concursuri individuale. Anul trecut am avut parte de doi învingători diferiți, într-unul din concursuri impunându-se Anders Fannemel, iar în celălalt Richard Freitag.

În 2018 lupta pentru victorie îi va avea în prim-plan pe Ryoyo Kobayashi, liderul autoritar al Cupei Mondiale cu 420 de puncte, Kamil Stoch, Piotr Zyla, Johann Andre Forfang, Andreas Wellinge, Karl Geiger sau Stephan Leythe.

De asemenea, în echipa Norvegiei va debuta tânărul Marius Lindvik, care a câștigat cele două runde din Cupa Continentală de la Lillehammer de săptămâna trecută. Lindvik îl va înlocui pe Daniel-Andre Tande, accidentat, și care are șanse să revină odată cu debutul Turneului Celor Patru Trambuline.

Program transmisiuni TV:

Vineri, 14 decembrie:

Ora 19:00 – Calificări – Engelberg – Eurosport 1 & 1HD

Sâmbătă, 15 decembrie:

Ora 17:00 – Concurs individual – Engelberg – Eurosport 1HD

Duminică, 16 decembrie:

Ora 15:00 – Concurs individual – Engelberg – Eurosport 1 & 1HD