Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lecție incredibilă de viață! Un american a ajuns pe podiumul olimpic, după ce în 2016 a fost în comă

Andrei Nicolae

Actualizat 11/02/2022 la 10:03 GMT+2

Colby Stevenson a câștigat medalia de argint la Schi acrobatic, după ce în 2016 a avut un accident, în urma căruia a suferit 30 de fracturi numai la cap. El a oferit o poveste superbă despre renaștere.

Colby Stevenson conquista l’argento olimpico a 5 anni dall’incidente

Credit imagine: Eurosport

Dincolo de lupta pentru medalii, pentru glorie și pentru alte beneficii care derivă în urma unei participări la Jocurile Olimpice de iarnă, întrecerile supreme scot în evidență și câteva povești fascinante, unele chiar încredibile.
În această ultima categorie intră și Colby Stevenson, un sportiv american, care a câștigat medalia de argint la Schi acrobatic – Big Air.

Colby Stevenson a fost 3 zile în comă indusă

Povestea schiorului american este una cu un final fericit. Numai prin simplul fapt că a ajuns la Jocurile Olimpice reprezintă deja un mare succes. În urmă cu aproape 6 ani, el era stătea întins pe un pat de spital. Un accident vascular cerebral declanșat în timp ce conducea i-a fost aproape fatal.
Stevenson a fost într-o comă indusă timp de trei zile în 2016. Fracturile pe care le-a suferit nu pot fi numărate, numai 30 la cap! Se poate spune că a fost un adevărat miracol pentru faptul că a scăpat cu viață. De aici, Colby a început o luptă fantastică, nu a cedat niciodată. Iar această bătălie colosală l-a răsplătit. Sportivul din Statele Unite a devenit vicecampion olimpic.
În 2022, americanul a devenit un model de urmat pentru oricine. Trebuie doar să-și urmeze visele și să nu renunțe niciodată. Colby Stevenson este un campion uriaș. Chiar și dacă nu ar fi fost pe podium la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo