Mikaela Shiffrin este în stare de șoc la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022. Vedeta SUA a abandonat la ambele probe de schi alpin la care a luat startul până acum, slalom uriaș și slalom, în urma unor erori necaracteristice.
La ambele probe a ieșit din traseu dupăprimele secunde! Proba de slalom a fost câștigată de Petra Vlhova din Slovacia.
Beijing 2022
Orașul Beijing a predat ștafeta orașelor Milano și Cortina D'Ampezzo, pentru JO de iarnă din 2026
20/02/2022 LA 13:25

Simone Biles și Lindsey Vonn s-au adunat în jurul lui Shiffrin și i-au trimis mesaje de susținere.

După ratarea la slalom, Mikaela Shiffrin a stat cu capul plecat timp de câteva minute. Pur și simplu nu i-a venit să creadă ce i s-a întâmplat. Postul american NBC a insistat cu imaginile ratării schioarei, motiv pentru care și-a atras critici pe rețelele de socializare. Simone Biles i-a transmis imediat un mesaj de susținere.

Comentatorii TV din toată lumea, consternați de ratarea Mikaelei Shiffrin! Cele mai tari reacții

"Ține-ți capul sus! ", a fost și mesajul trimis de Lindsey Vonn pentru Shiffrin.
În cazul lui Biles, gestul de susținere a fost reciproc. La JO de varăde la Tokyo, după ce gimnasta s-a retras din competiția olimpică pe echipe, Shiffrin a fost printre sportivii de cel mai înalt nivel care au venit în sprijinul vedetei americane.
Un alt mesaj de empatie a venit de la iubitul lui Shiffrin, Aleksander Aamodt Kilde, schiorul norvegian.
"Când te uiţi la această imagine, poţi inventa atât de multe afirmaţii, semnificaţii şi gânduri. Cei mai mulţi dintre voi vă uitaţi probabil la asta spunând: 'a pierdut', 'nu poate face faţă presiunii' sau 'ce s-a întâmplat?'", a scris Kilde pe Instagram.
"Asta mă frustrează, fiindcă tot ceea ce văd este un sportiv de top care face ceea ce face un sportiv de top! Face parte din joc şi se întâmplă. Presiunea pe care o punem cu toţii asupra sportivilor este uriaşă, aşa că haideţi ca şi sprijinul pe care-l oferim să fie la fel de mare. Totul ţine de echilibru şi suntem pur şi simplu nişte oameni normali!! Te iubesc, Kaela!", a adăugat norvegianul.
Beijing 2022
Festivitatea de premiere la schi fond masculin, 50 de km
20/02/2022 LA 13:09
Beijing 2022
Festivitatea de premiere la schi fond, 30 de km feminin
20/02/2022 LA 13:00