Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două mari vedete ale sportului mondial s-au adunat în jurul schioarei Mikaela Shiffrin

Andrei Nicolae

Actualizat 10/02/2022 la 05:55 GMT+2

Simone Biles și Lindsey Vonn s-au adunat în jurul Mikaelei Shiffrin și i-au trimis mesaje de susținere după ratările de până acum la Jocurile Olimpice de iarnă.

Mikaela Shiffrin

Credit imagine: Imago

Mikaela Shiffrin este în stare de șoc la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022. Vedeta SUA a abandonat la ambele probe de schi alpin la care a luat startul până acum, slalom uriaș și slalom, în urma unor erori necaracteristice.
La ambele probe a ieșit din traseu dupăprimele secunde! Proba de slalom a fost câștigată de Petra Vlhova din Slovacia.

Simone Biles și Lindsey Vonn s-au adunat în jurul lui Shiffrin și i-au trimis mesaje de susținere.

După ratarea la slalom, Mikaela Shiffrin a stat cu capul plecat timp de câteva minute. Pur și simplu nu i-a venit să creadă ce i s-a întâmplat. Postul american NBC a insistat cu imaginile ratării schioarei, motiv pentru care și-a atras critici pe rețelele de socializare. Simone Biles i-a transmis imediat un mesaj de susținere.
picture

Comentatorii TV din toată lumea, consternați de ratarea Mikaelei Shiffrin! Cele mai tari reacții

"Ține-ți capul sus! ", a fost și mesajul trimis de Lindsey Vonn pentru Shiffrin.
În cazul lui Biles, gestul de susținere a fost reciproc. La JO de varăde la Tokyo, după ce gimnasta s-a retras din competiția olimpică pe echipe, Shiffrin a fost printre sportivii de cel mai înalt nivel care au venit în sprijinul vedetei americane.
Un alt mesaj de empatie a venit de la iubitul lui Shiffrin, Aleksander Aamodt Kilde, schiorul norvegian.
"Când te uiţi la această imagine, poţi inventa atât de multe afirmaţii, semnificaţii şi gânduri. Cei mai mulţi dintre voi vă uitaţi probabil la asta spunând: 'a pierdut', 'nu poate face faţă presiunii' sau 'ce s-a întâmplat?'", a scris Kilde pe Instagram.
"Asta mă frustrează, fiindcă tot ceea ce văd este un sportiv de top care face ceea ce face un sportiv de top! Face parte din joc şi se întâmplă. Presiunea pe care o punem cu toţii asupra sportivilor este uriaşă, aşa că haideţi ca şi sprijinul pe care-l oferim să fie la fel de mare. Totul ţine de echilibru şi suntem pur şi simplu nişte oameni normali!! Te iubesc, Kaela!", a adăugat norvegianul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo