Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Petra Vlhova s-a impus în slalomul de la Lienz și a ajuns la 3 victorii în acest sezon

Bianca Dumitru

Publicat 29/12/2021 la 17:02 GMT+2

Slovaca Petra Vlhova a câștigat miercuri slalomul de la Lienz (Austria) din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin, ea profitând de absența americancei Mikaela Shiffrin, pozitivă la Covid-19.

Petra Vlhova

Credit imagine: Getty Images

Petra Vlhova a reușit a treia sa victorie din această iarnă, cu timpul de 1 min 42 sec 10/100. Ea a devansat-o cu 51/100 pe campioana mondială Katharina Liensberger (Austria), revenită după o contaminare cu Covid-19. Pe locul 3 a fost elvețianca Michelle Gisin, la 68/100.
Slovaca, deținătoarea titlului în clasamentul general, s-a impus în trei din cele patru probe de slalom din acest sezon.
Mikaela Shiffrin rămâne pe primul loc în clasamentul general, cu 93 de puncte mai mult decât italianca Sofia Goggia și cu 135 de puncte mai mult decât Vlhova.
Marți, slalomul uriaș de la Lienz s-a încheiat cu victoria franțuzoaicei Tessa Worley. Sursa: AGERPRES.
picture

Petra Vlhova s-a impus în slalomul de la Lienz! Slovaca, a 3-a victorie stagională în Cupa Mondială

Citește și:

Mikaela Shiffrin, depistată pozitiv cu Covid-19 la începutul săptămânii

Americanca Mikaela Shiffrin, liderul Cupei Mondiale feminine de schi alpin, a anunțat, luni, pe rețelele de socializare, că a fost testată pozitiv la Covid-19 și, drept urmare, a ratat cursele de la Lienz de marți și miercuri.
"Eu mă simt bine, dar din păcate am fost testată pozitiv la Covid-19. Respect protocolul și m-am izolat", a scris starul american cu 72 de victorii în Cupa Mondială.
Mikaela Shiffrin, triplă câștigătoare a Globului de Cristal (2017-2019), ocupă prima poziție în clasamentul general al Cupei Mondiale, cu 115 puncte avans în fața italiencei Sofia Goggia.
Americanca în vârstă de 26 de ani nu a precizat în mesajul său data testului său sau dacă se afla deja în Austria, unde vor avea loc marți și miercuri un slalom uriaș, respectiv un slalom, pentru care era marea favorită.
Următoarea etapă va fi pe 4 ianuarie la Zagreb, un slalom, apoi pe 8 și 9 ianuarie la Maribor (Slovenia), cu un slalom uriaș și un slalom.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo