Campioana olimpică din 2018 la coborâre, Sofia Goggia și-a fractura mâna stângă după o căzătură urâtă în Super G șla Garmisch. 8 oameni s-au chinuit să o scoată de pe Goggia din plasa de protecție.

Garmisch-Partenkirchen : Sofia Goggia impressive crash in her run (Women Super-G)

Adelboden
Scene cumplite la Adelboden! Un schior american, luat cu elicopterul după o căzătură foarte urâtă
09/01/2021 LA 12:05

Goggia a avut până acum 4 operații la genunchi și italienii se tem că nu va mai putea reveni în circuitul de schi alpin, deși are doar 27 de ani. Sportriva din Bergamo este pe locul 8 la general, în acest sezon.

Rebensburg și-a fracturat tibia

Campioana olimpică la slalom uriaș din 2010, Rebensburg a suferit o fractură de tibie în aceeași probă. Sportiva din Germania câștigase sâmbătă coborârea de la Garmisch și a fost în ultimii ani una dintre rivalele de temut ale Mikaelei Shiffrin în proba de slalom uriaș.

Garmisch-Partenkirchen : Super G Women - impressive crash of Rebensburg

Elvețianca Corrine Suter s-a impus sâmbătă la Super G, la Garmisch și a urcat pe primul în clasamentul probei din acest sezon.

Kranjska Gora este următorul stop al sezonului de schi alpin pentru fete. Nu este încă sigur dacă vedeta Mikaela Shiffrin va ajunge în Slovenia. Tatăl americancei, Jeff a decedat în urmă cu o săptămână.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Val Gardena
Aleksander Aamodt Kilde, învingător în coborârea de la Val Gardena
19/12/2020 LA 11:54
Schi Alpin
Complicata revenire a lui Paris, campionul mondial Super-G: "Începusem să beau. Cabana m-a salvat"
11/12/2020 LA 12:51