Campioana olimpică din 2018 la coborâre, Sofia Goggia și-a fractura mâna stângă după o căzătură urâtă în Super G șla Garmisch. 8 oameni s-au chinuit să o scoată de pe Goggia din plasa de protecție.

Garmisch-Partenkirchen : Sofia Goggia impressive crash in her run (Women Super-G)

Goggia a avut până acum 4 operații la genunchi și italienii se tem că nu va mai putea reveni în circuitul de schi alpin, deși are doar 27 de ani. Sportriva din Bergamo este pe locul 8 la general, în acest sezon.
Schi Alpin
Corinne Suter a câştigat slalomul super-uriaş de la Lake Louise
IERI LA 08:14

Rebensburg și-a fracturat tibia

Campioana olimpică la slalom uriaș din 2010, Rebensburg a suferit o fractură de tibie în aceeași probă. Sportiva din Germania câștigase sâmbătă coborârea de la Garmisch și a fost în ultimii ani una dintre rivalele de temut ale Mikaelei Shiffrin în proba de slalom uriaș.

Garmisch-Partenkirchen : Super G Women - impressive crash of Rebensburg

Elvețianca Corrine Suter s-a impus sâmbătă la Super G, la Garmisch și a urcat pe primul în clasamentul probei din acest sezon.
Kranjska Gora este următorul stop al sezonului de schi alpin pentru fete. Nu este încă sigur dacă vedeta Mikaela Shiffrin va ajunge în Slovenia. Tatăl americancei, Jeff a decedat în urmă cu o săptămână.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Schi Alpin
Aleksander Aamodt Kilde, dublă victorie la Beaver Creek
04/12/2022 LA 18:38
Lake Louise, AB
Lake Louise - Sofia Goggia a dat încă o dată lovitura, câștigând în proba de coborâre
03/12/2022 LA 06:05