Cu victoria de la Adelboden, austriacul Marcel Hirscher și-a trecut în cont un nou succes într-o serie tot mai impunătoare. Hirscher este în acest moment lider în trei clasamente de cupă mondială: slalom uriaș, slalom și cel general. Adversarii săi direcți, norvegianul Henrik Kristoffersen și austriacul Michael Matt îl urmează îndeaproape, dar nu reușesc să bifeze încă o victorie de etapă în fața lui Hirscher.
Slalomul feminin de la Kranjska Gora a văzut-o pe Mikaela Shiffrin câștigând a patra cursă consecutiv și obținând a șaptea victorie din ultimele opt etape de Cupă Mondială. Americanca domină clasamentul general al competiției într-o manieră impresionantă, conducând și în probele de slalom, slalom uriaș și coborâre. Frida Hansdotter și Wendy Holdener au completat podiumul în Slovenia.
În Germania, la Oberhof în proba de ștafetă din Cupa Mondială de biatlon surpiza zilei a venit din competiția feminină. Franța a reușit o cursă de senzație în ciuda ceții și a vântului și a oprit seria de șase victorii consecutive ale Germaniei. Bescond, Chevalier, Aymonier și Braisaz au terminat cursa în 1:12:42.4. În proba masculină, suedezii Ponsiluoma, Nelin, Samuelsson și Lindstrom au reușit să taie ceața densă din poligonul de tir și să se impună în fața echipelor Italiei și Norvegiei.
Beijing 2022
Un jamaican, calificat în premieră la Jocurile Olimpice de iarnă în proba de schi alpin
ACUM 8 ORE
Sporturile de iarnă continuă în direct pe Eurosport 1 marți cu proba feminină de slalom de la Flachau din Austria.
Beijing 2022
Beijing 2022 | Federaţia Română de Schi Biatlon, fermă în cazul Ania Caill: Sportiva rămâne acasă
ACUM 18 ORE
Wengen
Victorie ireală la Wengen. Lucas Braathen s-a impus la slalom, după ce a terminat pe 29 manşa întâi
16/01/2022 LA 15:44