Cum te simți la revenirea în acțiune?
E un sentiment plăcut să fiu înapoi antrenându-mă cu toată lumea, împreună cu echipa de Cupă Mondială, și să fiu în Sölden după ce nu am mai concurat aici de mult. Încerc să simt pista cât mai bine și să nu forțez prea tare, pentru a fi pregătită pentru concurs.
Cum de ai decis să concurezi aici, la Sölden?
Schi Alpin
Breezy Johnson nu va merge la Jocurile Olimpice de la Beijing. Sofia Goggia, incertă
ACUM 17 ORE
Am văzut că multe dintre fete sunt accidentate, astfel încât era o oportunitate mare de a obține un avans înainte de Jocurile Olimpice, care sunt țelul meu în acest sezon. M-am gândit că este o oportunitate bună pentru a mă pregăti pentru ele, așa că asta a fost gândirea mea.
Cum îți evaluezi slalomul uriaș în acest moment?
Cred că este solid. Nu știu dacă este super-rapid, dar este solid și în acest moment așa trebuie să fie. Mă voi mai antrena în noiembrie înainte de a ajunge la Lake Louise și apoi spre restul sezonului și Jocurile Olimpice, dar momentan sunt bucuroasă cu nivelul la care mă aflu.
Care e provocarea cea mai mare pe coborârea de la Sölden?
Provocarea este să-ți menții viteza pe pante și apoi să accelerezi în părțile plate. Mă descurc bine pe accelerări și trebuie să schiez bine în pantă, deci înspre asta voi lucra.
Ești încrezătoare?
Da, chiar sunt destul de încrezătoare. Am schiat destul de bine ieri și sunt bucuroasă cu nivelul la care am ajuns după doar câteva zile de antrenamente făcute în ultimele săptămâni. Nu e rău.
Cortina d'Ampezzo
Elena Curtoni, prima victorie a sezonului! Italianca s-a impus Super G-ul de la Cortina d'Ampezzo
23/01/2022 LA 15:46
Kitzbühel
Elvețienii au dominat coborârea de la Kitzbuhel! Beat Feuz s-a impus în fața lui Marco Odermatt
23/01/2022 LA 14:36