Vonn are nu mai puțin de 82 de victorii în Cupa Mondială de schi alpin, fiind aproape de a-i egala și depăși recordul de 86 de succese lui Ingemar Stenmark, stabilit în 1989. În sezonul anterior, americanca s-a impus în doar cinci curse, asta în condițiile în care s-a luptat cu nenumărate accidentări de-a lungul carierei. Ultimul ei accident important a avut loc la Lake Louise, în 2017.
De asemenea, Vonn plănuiește să participe la toate probele de coborâre și Super-G din viitorul sezon, lăsând deoparte probele tehnice, precum slalomul și slalomul uriaș. Debutul său va avea loc în 30 noiembrie, la Lake Louise, pe pârtia ei favorită.
Decizia schioarei vine în contextul în care în timpul Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang declarase că doborârea recordului lui Stenmark este una din țintele sale în finalul carierei. „Dacă ating recordul, mi s-ar împlini un vis,” a spus Vonn într-un interviu pentru NBC Sports.
Wengen
Victorie ireală la Wengen. Lucas Braathen s-a impus la slalom, după ce a terminat pe 29 manşa întâi
ACUM 9 ORE
Sezonul 2018/19 de schi alpin va putea fi văzut pe canalele Eurosport. Primele curse vor avea loc pe 27 și 28 octombrie, la Sölden.
Altenmarkt/Zauchensee
Federica Brignone, victorie superbă în Super G-ul de la Zauchensee
ACUM 12 ORE
Wengen
Austriacul Vincent Kriechmayr a câștigat a doua coborâre de la Wengen, din acest weekend
IERI LA 15:28