Yule a fost supus unei presiuni importante din partea unor evoluții excelente ale lui Clement Noel dar și Alexis Pinternault. Henrik Kristoffersen, care a fost dezamgăitor în Croația, nu a reușit nici acum să se impună. În ciuda unei curse dificile, elvețianul Yule și-a păstrat calmul și a încheiat cursa cu 0.15s înaintea urmăritorilor.
Aceasta este a doua victorie a lui Yule de la Cupa Mondială și are loc tot la Madonna, unde a obținut-o pe prima seoznul trecut.
Schi Alpin
Corinne Suter a câştigat slalomul super-uriaş de la Lake Louise
ACUM 17 ORE
”Mă simt extraordinar, fanii sunt minunați, stațiunea este extraordinară. Zăpada este uimitoare, mâncarea este grozavă. La Zagreb a fost foarte dificil pentru mine, dar să pot să revin ca aici a fost minunat, abia aștept restul lunii ianuarie”, a declarat Yule la sfârșit.
Podiumul a fost completat de Kristoffersen și Clement Noel, iar francezul a trecut pe primul loc în clasamentul general.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Schi Alpin
Aleksander Aamodt Kilde, dublă victorie la Beaver Creek
IERI LA 18:38
Lake Louise, AB
Lake Louise - Sofia Goggia a dat încă o dată lovitura, câștigând în proba de coborâre
03/12/2022 LA 06:05