Johaug a fost în ultimele luni schioarea dominantă în Cupa Mondială, iar forma sa bună a continuat și în timpul Turului de Schi. A câștigat două din primele trei curse și, deși nu a mai reușit un rezultat foarte bun în următoarele trei curse, și-a menținut avansul la general.
În cursa de sprint, de ieri, nu a trecut de semifinale, însă în cursa cu start în bloc a fost de neoprit. Norvegianca a condus de o manieră categorică întreaga cursă, niciuna dintre urmăritoare nereușind să mențină cadența setată de nordică. În consecință, Johaug a reușit azi dubla: victorie de etapă și succes în Turul de Schi.
"Sunt foarte, foarte fericită. Obiectivul meu a fost victoria finală și sunt fericită că am putut să evoluez atât de bine astăzi. Au fost 7 zile extrem de complicate, foarte obositoare, dar mă bucur că am reușit să mă impun", a spus Johaug.
Lahti
Imagini incredibile: Bolshunov și-a luat la bătaie rivalul când și-a dat seama că nu îl poate depăși
24/01/2021 LA 15:03
Therese a ajuns astfel la 3 victorii finale în Turul de Schi, fiind în acest moment la un singur succes distanță de bornele setate de marii campioni Kowalczyk și Cologna.

Val di Fiemme : Johaug s-a impus în cursa cu start în bloc

Schi Fond
Val di Fiemme : Johaug s-a impus în cursa cu start în bloc
05/01/2020 LA 12:56
Schi Fond
Anamarija Lampic și Johannes Klaebo, victorii la sprint în Turul de schi
04/01/2020 LA 13:58