Până în 2019 instructor de schi, fostul sportiv de 61 de ani a avut un destin dramatic. Singur la părinți, fără alte rude, el era un tip solitar, astfel că nimeni nu i-a raportat dispariția. Până în această săptămână, când un vechi amic a decis să ia legătura cu poliția, după ce a încercat în mai multe rânduri să îl contacteze telefonic și de fiecare dată i-a intrat mesageria.
Carabinierii s-au deplasat la locuința acestuia din Roccacerro și i-au descoperit cadavrul. Primele expertize arată că Furio a încetat din viață în urmă cu aproximativ un an.
S-a deschis o anchetă, iar în acest moment sunt luate în considerare două ipoteze: sinuciderea sau un infarct/accident vascular. Autoritățile au descoperit că din casă nu lipsește absolut nimic, astfel că varianta unui jaf urmat de o crimă e puțin probabilă. Procurorul Lara Saccacini a dispus efectuarea unei autopsii pentru verificarea cauzelor decesului, notează romatoday.it.
Schi
Cea mai bună schioare a României n-a fost pusă pe lista pentru CM. Ministrul Novak a intervenit
27/01/2021 LA 17:12
Fostul schior a fost văzut ultima oară de localnicii din Roccaccerro în preajma Paștelui din 2019, dar cum el era un tip foarte retras, care călătorea mult, nimeni nu s-a îngrijorat cu privire la dispariția lui. Prietenul care a contactat poliția a încercat să ia legătura cu Furio pentru prima oară în ianuarie, ulterior apelându-l de mai multe ori, până când a realizat că ceva e cu siguranță în neregulă și a luat legătura cu autoritățile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Schi
Johanna Bassani a încetat din viață, la doar 18 ani! Varianta vehiculată privind moartea sa
12/05/2020 LA 13:35
Schi
Beat Feuz s-a impus în coborârea de la Wengen și a câștigat globul mic de cristal al disciplinei
18/01/2020 LA 16:03