Cu un talent enorm, Johanna a fost medaliată cu argint la Jocurile Olimpice pentru tineret din iarna trecută, competiție desfășurată la Lausanne.
Mulți așteptau ca din toamna acestui an să facă trecerea la senioare, iar specialiștii o vedeau ca pe o viitoare mare vedetă.
Corpul Johannei Bassani a fost găsit însă fără suflare în cursul zilei de ieri, lucru care a șocat întreaga comunitate de schi de pe glob.
Schi
Cea mai bună schioare a României n-a fost pusă pe lista pentru CM. Ministrul Novak a intervenit
27/01/2021 LA 17:12
"Johanna a fost un membru valoros al Combinatei Nordice și a participat la Cupa Tineretului, ApenCup și Cupa Continentală, precum și la Campionatul Nrdic de Schi al Juniorilor și la Jocurile Olimpice de Tineret. FIS transmite condoleanțe familiei, prietenilor și celor dragi Johannei Bassani, precum și Asociației de Schi din Austria", se arată în comunicatul oficial al FIS.
Decesul a fost învăluit câteva ore în mister, în condițiile în care Johanna avea doar 18 ani și i s-au făcut teste periodic, care nu au arătat vreodată că ar suferi de vreo problemă.
Planetski.eu a lansat însă în urmă cu puține minute o ipoteză care nu a fost deocamdată confirmată de autorități: Bassani s-ar fi sinucis, fiind foarte marcată de așteptările celorlalți în ceea ce o privește.
"Nu mai suport presiunea" și "Nu vreau să fac asta, dar nu mai pot", ar fi scris Johanna conform suresi citate în biletul de adio.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Schi
Furio Lescarini, un fost schior italian, găsit decedat în locuința sa
25/04/2020 LA 11:51
Schi
Beat Feuz s-a impus în coborârea de la Wengen și a câștigat globul mic de cristal al disciplinei
18/01/2020 LA 16:03